Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus-301-D3, 5 Rum, 123 m²

Hem med kvällssol på uteplatsen

På översta och tredje plan finns ett isolerat men oinrett vindsplan som kan ge cirka 40 kvadratmeter extra boyta. Gör vindsplanet till ett framtida projekt eller sätt igång direkt efter inflyttning.

Mitt i lummiga Lilla Sköndal finner du ditt nya gavelhus med rymlig inhägnad gräsmatta. Du lever nära natursköna utflyktsmål och praktiska förbindelser i ett öppet hem. På nedervåningen finns sociala ytor, och en trappa upp finns rofyllda sovrum.

Entré med klädkammare

I den klinkerutrustade hallen har du plats för sittyta och inredning. Direkt till höger har du en spatiös klädkammare med utrymme för både garderober och kapphylla.

Duschrum med tvättstuga

Längre in i hemmet finner du duschrummet med tvättmöjligheter. Här har du en ytsmart hörndusch och tvättmaskin och torktumlare som står praktiskt ställda under arbetsbänken. Med ljust kaklade väggar och klinkergolv.

Kök och vardagsrum

I kök och vardagsrum finns en fristående vägg där kyl och frys står placerade. Annars har du öppna ytor som ger massa ljus till umgänget. I köket har du arbetsytor för matförberedelserna och ett stort köksfönster som släpper in naturligt ljus till middagsbordet. Vardagsrummet har plats för soffan och stora genomskinliga altandörrar ut till uteplatsen.

Uteplats

På utedelen med altan och förråd finns stora ytor för lek och middagar. Den stora gräsmattan sträcker sig runt huset med en omgärdande häck. Vid husets västra sida får du kvällssol till umgänget.

Allrum

På våning två möts du först av ett praktiskt allrum. Här kan den stora familjen skapa ett extra sovrum, annars passar utrymmet perfekt för filmkvällen.

Sovrum 1

I det största sovrummet har du avlång design som passar för den stora sängen och fönster mot baksidan. I skjutdörrsgarderoben kan du organisera kläderna.

Badrum

När du vill ta en paus från sällskapet på nedervåningen kan du smita upp och ta ett långt bad i det rymliga badkaret i badrummet. Du har ljusa kakelväggar och klinkergolv.

Klädkammare

På våning två finner du en av familjens klädkammare. Den ligger centralt placerad mellan de tre sovrummen på våningen och har plats för både kläder och skor.

Sovrum 2 och 3

Dina andra sovrum ligger vägg i vägg med varandra och vetter mot kvarter och grönska. Båda rummen passar som barnrum eller gästrum och har bra utrymme för säng, leksaker och skrivbord för läxläsning.

Vind

Högst upp i huset finns en isolerad, oinredd vind med värme. Stor yta som kan nyttjas som förvaringsutrymme men som med relativt enkla medel kan inredas efter familjens behov. Kanske behövs ett stort allrum eller extra sovrum? De sneda taken och takfönstret ger charm och ljus.

Framsida och bilplats

På husets framsida har du en liten gräsmatta i söderläge och plats för förvaring. Bilen kan du ställa på baksidan med en uppfart för två små bilar.

Hemfakta

Bostad
Hus-301-D3
Bostadstyp
Radhus
Ägandeform
Äganderätt
Antal rum
5
Storlek
123 m²
Tomt
391 m²

Kontakt

Jeanette  Wredhammar
Jeanette Wredhammar

+46707422938

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Titta in i ett radhus

Tant Gredelin – charmiga radhus 10 minuter från Gullmarsplan