Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Klart att flytta in

Tant Gredelin i Lilla Sköndal

1 planerad visning
Välkommen hem

1 planerad visning

Läs mer

Charmiga radhus i barnvänligt läge nära city

Redan i höst har du möjlighet att flytta in det sista av våra populära radhus på 123 kvadrat med möjlighet att inreda ett tredje plan och få ytterligare cirka 40 kvadrat boyta.

Det är lätt för hela familjen att bo och trivas i Lilla Sköndal, här finns gott om utrymme för lek och bus. Trots närheten till naturen har du inte längre än en kvart in till stan med arbetsplatser, butiker och nöjen.

Köp ett eget hus i Lilla Sköndal från 6,5 miljoner

Nu har du möjligheten att få ett eget hus i Tant Gredelin från 6,5 miljoner. Njut av egen uteplats, gräsmatta och 123 kvadratmeter boyta med möjlighet till ytterligare cirka 40 kvadrat på vindsplanet. För vardagens alla bestyr så åker du kommunalt till Gullmars på ynka 10 minuter i bussfilen. För barnen finns skola och förskola på kort avstånd. Se våra höstpriser som ger dig extra lekutrymme.

Hemfakta

Bostadstyp
Fristående hus Radhus Kedjehus
Antal rum
5
Antal bostäder
22 st
Pris
6 490 000 kr
Storlek
123 m²

Kontakt

Jeanette  Wredhammar
Jeanette Wredhammar

+46707422938

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Anmäl ditt intresse här för att få mer information om våra områden, grannskap och bostäder

Få löpande information Helt kostnadsfritt

När du väljer att skicka in en intresseanmälan godkänner du att ta emot marknadsföring och information via e-post, telefon och sms (om du har valt att ange ditt telefonnummer). Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken för avanmälan i ett nyhetsbrev. Mer information om hur vi skyddar och behandlar dina personuppgifter finns här.

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

Fakta om närområdet

30 min
till T-centralen
10 min
till Gullmarsplan
15 min
till Sickla Köpkvarter
10 min
från närmsta naturreservat

Titta in i ett radhus

Tant Gredelin – charmiga radhus 10 minuter från Gullmarsplan