Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus-210-A, 5 Rum, 123 m²

Premiärträff: Försäljning pågår

Härlig uteplats med nära till lek

Här lever familjen i en öppen planlösning med generösa ljusinsläpp och gott om ytor att umgås på. På er nya uteplats väntar en härlig gräsmatta som gränsar till den gemensamma lekparken.

Ditt nya hem har fullt av smarta lösningar och öppna ytor som gör det enkelt för familjen att umgås. Via den separata groventrén når du enkelt hemmets tvättstuga och kommer härifrån vidare in i köket. Här lever familjen omringade av vatten, skog, park och natur med mängder av möjligheter för nya upptäckter och upplevelser.

Entré och hall

På det uppvärmda klinkergolvet i entrén finns gott om förvaring med både garderob och hatthylla. Härifrån når man smidigt gästtoaletten och vidare in i hallen väntar generösa ljusinsläpp från vardagsrummets många fönster. Här sträcker sig även den vitmålade furutrappan upp mot övervåningen.

Kök och vardagsrum

Rymligt Marbodalkök med energismarta vitvaror som med sin öppna planlösning leder dig vidare in mot matplatsen och vardagsrummet. Här är det fritt fram för långbord på de stora familjeträffarna och här finns ordentliga utrymmen för möblering.

Sovrum 1

Ditt nya sovrum har gott om plats för dubbelsäng och en hel garderobsvägg med förvaringsutrymmen. Här kan du i lugn och ro organisera kostymerna, hänga klänningar och skjortor på rad och rada upp finskorna. Från sovrummets stora fönster blickar du ut över din gröna uteplats.

Sovrum 2 och 3

Familjens två andra sovrum ligger i varsitt hörn av övervåningen och har fönster som vetter mot baksidan respektive framsidan av hemmet. Här väntar gott om plats för både legobyggen och möblering och det är nära ut till övervåningens badrum och klädkammare.

Klädkammare

Äntligen kan du få ordning på barnens finkläder, gömma undan hockeyrören och hänga undan de tunga vinterjackorna på rad. Familjens klädkammare har smarta förvaringslösningar från Elfa och är placerad i anslutning till sovrummen på övervåningen.

Allrum

Njut av en familjekväll en regnig höstdag eller bjud över vännerna på en spelkväll. På övervåningen väntar ett rymligt allrum med gott om plats för möblering. Om familjen växer går det även att göra om allrummet till ett fjärde sovrum.

Gästtoalett

Hemmets gästtoalett är praktiskt placerad i anslutning till entrén. Här väntar en stilren duschhörna som kompletteras med toalett, handfat och spegelskåp. Den ljusa kaklade väggen möts av generösa ljusinsläpp från fönster som vetter mot ena långsidan av hemmet.

Badrum

Hemmets badrum är stilrent inrett med golvvärme på det mörka klinkergolvet. När kvällsbadet är avklarat och barnens fingrar har förvandlats till russin hänger ni smidigt upp handdukarna på den installerade handdukstorken. Här står även en extra toalett följt av handfat, spegelskåp och spotlights i taket.

Tvättstuga

Praktisk tvättstuga med energisnål tvättmaskin och torktumlare som står undangömda under en väl tilltagen arbetsbänk med tvättho. Du når tvättstugan antingen via köket eller direkt via den separata groventrén från gatan.

Uteplats

Bjud vännerna på en brunch i förmiddagssolen medan barnen springer av sig i den gemensamma lekparken. Med en uteplats med gott om utrymme för möblering och en härlig gräsmatta med plats för både studsmatta och kubbturneringar finns här något som passar både stora och små.

Parkering och förvaring

Ditt nya hem har en egen uppfart med en carport som ligger sammankopplad med husets ena långsida. I bakkant finns ett praktiskt förråd som nås via dörr från altanen. Här finns gott om plats för både utemöbler och barnens leksaker.

Hemfakta

Bostad
Hus-210-A
Bostadstyp
Fristående hus
Ägandeform
Äganderätt
Antal rum
5
Storlek
123 m²
Tomt
340 m²
Parkeringsplats
Carport

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
till T-centralen
10 min
till Gullmarsplan
15 min
till Sickla Köpkvarter
10 min
från närmsta naturreservat