Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus-207-A, 5 Rum, 123 m²

Premiärträff: Försäljning pågår

Rymligt hem nära natur och city

Här har barnfamiljen ett rymligt och luftigt hem där det finns utrymme för både lek och lugna stunder.

Ert nya hem består av två välplanerade plan där övervåningen har fokus på vila och lugn och nedervåningen på umgänge. Ni har en härlig baksida som vetter mot områdets grönområde och lekpark vilket gör att barnen alltid har nära till kompisarna.

Entré och hall

Den smart planerade hallen möter dig med ytor för ytterkläderna och skorna. Här hittar du också ett av de två badrummen hemmet huserar.

Gästtoalett

Hemmets andra toalett fungerar bra som gästtoalett eller bara som en extra toalett när flera i hushållet ska iväg samtidigt. Här finns det även en dusch så det behöver aldrig bli bråk om vem som ska få badrummet först.

Kök och vardagsrum

Med en halvöppen planlösning samsas köket och vardagsrummet. Köket har bra ytor för att laga goda middagar och du bjuder enkelt på dem vid matbordet för minst sex sittande. I vardagsrummet hittar du utgången till uteplatsen och du har plats för familjesoffan.

Uteplats

Hemmets höjdpunkt, i alla fall under sommarhalvåret, är förmodligen uteplatsen. Här har du en altan av bra storlek där du får plats med dina utemöbler, och nedanför har du en gräsmatta där du kan spela kubbmatcher tillsammans med barnen.

Tvättstuga

I anslutning till köket hittar vi hemmets tvättstuga. Utrustad med tvättmaskin och torktumlare kommer vardagslivet bli lite enklare framöver.

Allrum

Ett plan upp möts du av allrummet först. Här finns ett extra rum att nyttja som exempelvis tv-rum, lekhörna eller till hemmakontoret.

Sovrum 1

Upp från trappan och till höger hittar du sovrum ett. Det är det största och rymmer smidigt en dubbelsäng så det passar bra som föräldrasovrum.

Badrum

Bredvid sovrum ett och tre hittar vi badrummet. Här har du ett badkar istället för dusch, och fint klinkers på golvet.

Klädkammare

Den smarta klädkammaren hittas på övervåningen. Utrustad med förvaringssystem från Elfa kommer det bli enklare att organisera dina saker framöver.

Sovrum 2 och 3

De två andra sovrummen på övervåningen är på åtta kvadratmeter och rymmer det som barnen behöver.

Parkering och förvaring

Utanför ditt nya hem hittar du en asfalterad uppfart och en carport. På baksidan har du ett uteförråd där gräsklipparen smidigt får plats.

Hemfakta

Bostad
Hus-207-A
Bostadstyp
Fristående hus
Ägandeform
Äganderätt
Antal rum
5
Storlek
123 m²
Tomt
271 m²
Parkeringsplats
Carport

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
till T-centralen
10 min
till Gullmarsplan
15 min
till Sickla Köpkvarter
10 min
från närmsta naturreservat