Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus-205-A, 5 Rum, 123 m²

Premiärträff: Försäljning pågår

Nära naturen och lekplatsen

Här har barnfamiljen ett boende nära både lek och city. Med lekpark som granne och bara 20 minuter in till centrala Stockholm har ni ett bra läge på det nya hemmet.

Familjens nya hem består av 123 kvadratmeter som är väl planerade för ett praktiskt familjeliv. Här har ni tre sovrum och ett allrum på övervåningen, två badrum som minskar stressen på morgongen samt en nedervåning med ett stort vardagsrum och kök från Marbodal.

Entré och hall

Hemmets entré möter dig med bra förvaringsytor och plats för att ställa undan skorna. Det är också här du hittar ett av badrummen.

Gästtoalett

En gästtoalett utrustad med dusch hittar du på nedervåningen. Den är placerad i hallen.

Kök och vardagsrum

På nedre plan hittar du köket från Marbodal på vänstra sidan, och vardagsrummet på den högra. Med en halvöppen planlösning får du en luftig och rymlig känsla och du har utrymme för både en större soffa och ett extra matbord om så önskas.

Uteplats

Uteplatsen hittar du via vardagsrummet. Den vetter mot lekplatsen och du har en gräsmatta nedanför där du kan spela badminton med barnen.

Tvättstuga

Bredvid köket hittar du tvättstugan. Här har du både tvättmaskin och torktumlare för smidigare hantering av tvätten framöver. Du har också en groventré in hit.

Allrum

Ett extra vardagsrum eller allrum finns på övervåningen. Här har du 17 kvadratmeter att använda som familjen vill.

Sovrum 1

Hemmets största sovrum passar bra som föräldrasovrum då det rymmer dubbelsängen och har bra förvaring i form av tre garderober och ett linneskåp.

Badrum

Placerad mellan två sovrum hittar du badrummet på övervåningen. Här har du ett badkar, helkaklade väggar och klinkers på golvet.

Klädkammare

Med en egen klädkammare utrustad med ett förvaringssystem från Elfa kommer det bli enklare att organisera familjens saker så att ni enkelt hittar dem.

Sovrum 2 och 3

Sovrum två och tre är nästan lika stora men ligger i varsin ände av övervåningen. Här har du två bra rum som barnen kan ha som sina.

Parkering och förvaring

En carport finns på framsidan bredvid huset och du har en asfalterad uppfart som leder fram till den. Går du runt huset hittar du ditt förråd i direkt anslutning till uteplatsen.

Hemfakta

Bostad
Hus-205-A
Bostadstyp
Fristående hus
Ägandeform
Äganderätt
Antal rum
5
Storlek
123 m²
Tomt
286 m²
Parkeringsplats
Carport

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
till T-centralen
10 min
till Gullmarsplan
15 min
till Sickla Köpkvarter
10 min
från närmsta naturreservat