Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus-203-A, 5 Rum, 123 m²

Premiärträff: Försäljning pågår

Barnvänligt hus med mysig uteplats

Med lekparken som granne och med nära till skolan och centrum passar det här hemmet barnfamiljen utmärkt.

Här bor den medelstora familjen i ett rymligt och luftigt hus där ni har plats att leva. Barnen har springavstånd till lekparken och de vuxna har nära till motionsspår och Drevviken. Här har ni en uteplats som delvis är i västerläge vilken kan betyda många fina stunder i solen på altanen.

Entré och hall

Med en rymlig hall där du har utrymme för både jacka och skor samt klinkers på golvet är det en funktionell hall som inte lämnar så mycket över till att sakna.

Gästtoalett

Direkt när du kliver in genom ytterdörren hittar du din gästtoalett till höger. Här har du helkaklade väggar samt en dusch.

Kök och vardagsrum

Laga mat tillsammans med dina barn i ditt nya Marbodalkök där ni enkelt får plats tillsammans, servera den sen vid ert stora matbord som har utsikt över uteplatsen. Efter maten kan ni förflytta er till vardagsrummet där ni får plats med en soffa hela familjen ryms i.

Uteplats

Din nya uteplats vetter mot den gemensamma parken som finns i området. Den innehåller även en lekpark så barnen har alltid nära till kamraterna. Utöver uteplatsen har du också en mysig gräsmatta där många kubbmatcher kan ta plats.

Tvättstuga

Med en miljövänlig tvättstuga utrustad med både tvättmaskin och torktumlare kommer familjens tvätt bli roligare att ta hand om framöver. För att ta dig till tvättstugan går du antingen via köket eller via den separata groventrén som också tar dig in hit.

Allrum

En trappa upp hittar du allrummet som kan användas till flertalet saker. Du har 17 kvadratmeter att skapa dig det rum du vill ha.

Sovrum 1

Föräldrasovrummet är sovrum nummer ett. Här har ni plats för en dubbelsäng och tre garderober och ett linneskåp till ert förfogande.

Badrum

Ditt nya och fräscha badrum hittar du mellan sovrum ett och tre på övervåningen. Här har du ett härligt badkar att krypa ner i efter en lång arbetsdag.

Klädkammare

På övervåningen finns även en klädkammare om nästan tre kvadratmeter. Här har ni ett förvaringssystem från Elfa som gör det smidigare att hålla koll på era saker.

Sovrum 2 och 3

De två lite mindre sovrummen, om åtta kvadratmeter, på övervåningen lämpar sig bra att använda som barnrum då de har plats för säng, skrivbord och barnens alla leksaker.

Parkering och förvaring

Med en carport utanför ditt hus och med en asfalterad uppfart så har du plats för två bilar. Ditt utomhusförråd hittar du på baksidan i direkt anslutning till uteplatsen.

Hemfakta

Bostad
Hus-203-A
Bostadstyp
Fristående hus
Ägandeform
Äganderätt
Antal rum
5
Storlek
123 m²
Tomt
290 m²
Parkeringsplats
Carport

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
till T-centralen
10 min
till Gullmarsplan
15 min
till Sickla Köpkvarter
10 min
från närmsta naturreservat