Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus-201-A, 5 Rum, 123 m²

Premiärträff: Försäljning pågår

Hemmet med solläge och nära till lek

Missa inte sista huset i projektet! Här bor familjen i bästa västerläge och med ett kort springavstånd för barnen till lekparken i området.

Det nya hemmet på 123 kvadratmeter är uppdelat på två plan där det nedre står för umgänget och det övre har alla sovrum. Här bor ni ett stenkast ifrån centrum och skolor, och in till city tar det bara 20 minuter att ta sig. Husets läge gör också att ni har nära till naturen, motionsspår och ni bor granne med områdets gröna lekpark.

Entré och hall

Den nya hallen är utformad för att klara av hela familjens behov. Här har ni plats att hänga undan era ytterkläder och ställa av sig skorna. Det är också här ni hittar gästtoaletten.

Gästtoalett

På fyra kvadratmeter hittar du gästtoaletten direkt till höger när du kommer in i huset. Den är utrustat med en duschhörna, allt för att underlätta stressiga morgnar när hela familjen ska iväg.

Kök och vardagsrum

Det sociala köket och vardagsrummet stoltserar med plats för både ett extra matbord och en soffgrupp av större storlek. Ditt nya kök från Marbodal är utrustat med vitvaror från Electrolux som kommer göra matlagningen roligare framöver.

Uteplats

Från vardagsrummet tar du dig enkelt ut på familjens uteplats. Med bästa västerläge kan ni se fram emot många soltimmar här.

Tvättstuga

Intill köket hittar du din nya tvättstuga. Här har du både tvättmaskin och torktumlare samt en egen separat entré in hit.

Allrum

Placerat på övervåningen hittar du ditt allrum. Här har du möjlighet att skapa ett till tv-rum eller varför inte ett hemmakontor.

Sovrum 1

Det största sovrummet på övervåningen ligger till höger när du går upp för trappan. Här har du en hel vägg av garderober samt plats för en dubbelsäng.

Badrum

Vägg i vägg med sovrum ett hittar du badrummet på övre plan. Här har du badkar istället för dusch, och det är lite större än det på nedervåningen.

Klädkammare

Förvaring finns i form av en klädkammare på övervåningen. Här har du ett förvaringssystem från Elfa som kommer göra det smidigare att sortera dina tillhörigheter.

Sovrum 2 och 3

Nästan lika stora, men placerade i varsin ände av övervåningen, har vi sovrum två och tre. Här har barnen två perfekta rum där de kommer få plats med alla sina saker.

Parkering och förvaring

Med ditt nya hus behöver du inte oroa dig för parkering för du har en egen uppfart som leder till din carport där du smidigt har plats att parkera en bil. På baksidan av ditt hus har du också ett förråd där du kan förvara dina trädgårdsredskap.

Hemfakta

Bostad
Hus-201-A
Bostadstyp
Fristående hus
Ägandeform
Äganderätt
Antal rum
5
Storlek
123 m²
Tomt
309 m²
Parkeringsplats
Carport

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
till T-centralen
10 min
till Gullmarsplan
15 min
till Sickla Köpkvarter
10 min
från närmsta naturreservat