Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Bokad

31204, 1 Rum, 34 m²

1 planerad visning

Odla nya bekantskaper

Byt odlingserfarenheter med grannarna i föreningens växthus på gården eller bjud in vännerna till middag vid den gemensamma utegrillen. I ditt nya grönskande grannskap trivs du med tillvaron.

Balkong för avkoppling och vardagsrum med gott om plats för att samla vännerna. En lugn sovalkov som skänker nattvila och ett helkaklat badrum med komfortvärme. Välkommen in till ditt nya hem.

Hall

Ställ kassarna direkt på det klinkrade hallgolvet när du kommer hem efter en shoppingtur i Skärholmen centrum. Dit är det smidigast att cykla eftersom det bara ligger 6–7 minuter bort. Den nyinköpta kappan hänger du in garderoben med skjutdörrar som sväljer det mesta. Stig in på ekparketten som smakfullt binder ihop lägenhetens golvytor.

Badrum

Här njuter du av spakänsla utan att lämna hemmet: dämpa de infällda spotlightsen, ta en varm dusch och slappna av. Nappa sedan åt dig ett varmt badlakan från handdukstorken och låt fötterna njuta av golvets komfortvärme. Tvätten kan du ta hand om så småningom – då står en kombinerad tvättmaskin och torktumlare redo.

Kök

Oavsett om du är en passionerad matlagare eller en glad snabbätare fixar köket uppdraget med glans. Här väntar ett fullt utrustat och stilrent utrymme med kombinerad kyl och frys och glaskeramikhäll med ugn. Vid matplatsen får ni plats att sitta minst fyra.

Sov- och vardagsrum

I ditt kombinerade vardags- och sovrum finns plats för både säng, soffa och social samvaro. Vill du ha nattvilan lite avskild kan du möblera för sängen i alkovdelen. Dina träningskläder, favoritskor och tjocktröjor tar skjutdörrsgarderoben intill hand om. Det stora ljusinsläppet kommer från tre stora fönsterpartier och den glasade balkongdörren. Dessutom går alla väggar i vitt och bidrar till det luftiga intrycket.

Balkongen

Från vardagsrummet stiger du ut på balkongen. Den är svårslagen i storlek och bjuder på fin överblick över grannskapet. Här finns gott om plats att duka upp till frukost i det fria. Ut och njut. Nere på gården skymtar du ett miljöhus och en väderskyddad cykelplats, båda med sedumtak och klätterväxter som skapar ett fint samband med gårdens övriga grönska.

Hemfakta

Bostad
31204
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 5
Antal rum
1
Storlek
34 m²
Inflytt från
November 2021
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelförråd

Cykelparkering

Cykelverkstad

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

600 m

TILL TUNNELBANAN

1 st

RIDSKOLA

2 st

BADPLATSER

18 st

BIODUKAR I HERON CITY