Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Visningar

Välkommen på visning

Se visningar
Beskrivning

Odla nya bekantskaper

Lägenheten är belägen på två trappor. Byt odlingserfarenheter med grannarna i föreningens växthus på gården eller bjud in vännerna till middag vid den gemensamma utegrillen. I ditt nya grönskande grannskap trivs du med tillvaron.

Balkong för avkoppling och vardagsrum med gott om plats för att samla vännerna. En lugn sovalkov som skänker nattvila och ett helkaklat badrum med komfortvärme. Välkommen in till ditt nya hem.

Hall

Ställ kassarna direkt på det klinkrade hallgolvet när du kommer hem efter en shoppingtur i Skärholmen centrum. Dit är det smidigast att cykla eftersom det bara ligger 6–7 minuter bort. Den nyinköpta kappan hänger du in garderoben med skjutdörrar som sväljer det mesta. Stig in på ekparketten som smakfullt binder ihop lägenhetens golvytor.

Badrum

Här njuter du av spakänsla utan att lämna hemmet: dämpa de infällda spotlightsen, ta en varm dusch och slappna av. Nappa sedan åt dig ett varmt badlakan från handdukstorken och låt fötterna njuta av golvets komfortvärme. Tvätten kan du ta hand om så småningom – då står en kombinerad tvättmaskin och torktumlare redo.

Kök

Oavsett om du är en passionerad matlagare eller en glad snabbätare fixar köket uppdraget med glans. Här väntar ett fullt utrustat och stilrent utrymme med kombinerad kyl och frys och glaskeramikhäll med ugn. Vid matplatsen får ni plats att sitta minst fyra.

Sov- och vardagsrum

I ditt kombinerade vardags- och sovrum finns plats för både säng, soffa och social samvaro. Vill du ha nattvilan lite avskild kan du möblera för sängen i alkovdelen. Dina träningskläder, favoritskor och tjocktröjor tar skjutdörrsgarderoben intill hand om. Det stora ljusinsläppet kommer från tre stora fönsterpartier och den glasade balkongdörren. Dessutom går alla väggar i vitt och bidrar till det luftiga intrycket.

Balkongen

Från vardagsrummet stiger du ut på balkongen. Den är svårslagen i storlek och bjuder på fin överblick över grannskapet. Här finns gott om plats att duka upp till frukost i det fria. Ut och njut. Nere på gården skymtar du ett miljöhus och en väderskyddad cykelplats, båda med sedumtak och klätterväxter som skapar ett fint samband med gårdens övriga grönska.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare