Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Klart att flytta in

Vita Stenen – Äganderätter

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Drömmer du om havshorisont?

I Vita Stenen bor du granne med havet samtidigt som centrala Stockholm bara är 30 minuter bort. För alla drömmare har vi nu sänkt priset på samtliga hus med äganderätt i Vita Stenen.

Nu har de första familjerna flyttat in i sina skärgårdshus i Vita Stenen och samtliga hus med äganderätt är färdigbyggda och inflyttningsklara från sista veckan i april. För dig med drömmar om ett boende med havshorisont utanför dörren har vi nu sänkt priset på samtliga hus med äganderätt. Välj mellan hus på 121 och 139 kvadrat.

Hitta hem i Vita Stenen

Alla har två plan vilket ger en naturlig uppdelning mellan den sociala nedervåningen och den lugna övervåningen. I nedervåningens kök och vardagsrum har du halvöppen planlösning som släpper in ljus och gör det enkelt att få plats med hela familjen för festmiddagens förberedelser. Nedervåningen mynnar ut i en underbar altan. Här finns gräsmatta för barnspring och ett trädäck för sommarens årliga grillfest. Alla hus har två helkaklade badrum vilket motverkar köbildningen på måndagsmorgonen. I de större husen finns ett allrum på övervåningen, perfekt som extra sovrum när familjen växer. Till varje hus finns en egen carport med motorvärmare och ett praktiskt trädgårdsförråd för utemöbler och redskap. Husen säljs som äganderätter där du själv står som ägare av bostaden och marken som det står på. Välkommen hem till en skönare vardag i Vita Stenen.

Hemfakta

Bostadstyp
Fristående hus Kedjehus
Ägandeform
Äganderätt
Antal bostäder
29
Antal rum
5
Storlek
121 - 139 m²
Pris
4 790 000 - 5 990 000 kr

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

Området i siffror

2 min
promenad till havet
1 km
till naturreservat
30 min
till T-centralen
8 min
till golfbanan