Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Reserverad

01B-0901, 2 Rum, 72 m²

Rymlig tvåa i skärgårdsdoftande Tollare

I Tollare terrass finns guppande småbåtar, trivsamma strandpromenader och mysiga klippbad. Samtidigt bor du inte mer än tjugo minuter från Slussen. Ditt nya hem har balkong och öppna ytor.

I ditt nya kvarter kan du bjuda över vännerna till innergårdens grillkväll eller partnern på picknick i trivsamma Mårtens Holme. Du har även löparspår och  promenadstråk som gör det enkelt att elva ett aktivt liv. När det är dags för lugn och ro finns plats för mysstunden i det öppna vardagsrummet eller den rymliga balkongen i söderläge. I den stora klädkammaren förvarar du enkelt kläderna.

Vardagsrum och kök

Den öppna planlösningen i vardagsrum och kök gör att ljuset från de stora fönstren kan ta sig långt in i hemmet. Du har gott om plats för möblering och vacker ekparkett. I köket finns energieffektiva vitvaror som integrerat snyggt in köksdesignen från Marbodal.

Balkong

Balkongen i söderläge ser ut över klippor och skog. Du har avlång design som gör det enkelt att möblera med middagsbord och stolar. Solläget gör dessutom balkongen utmärkt för odling.

Sovrum

I det trivsamma sovrummet delar du den gröna utsikten med balkongen. Du har en stor klädkammare som har plats för kläderna, vilket gör att du inte behöver slösa rumsplats på garderober och byrålådor. Här kan du istället ställa dubbelsängen och skrivbordet.

Badrum med tvättmaskin

I det helkaklade badrummet har du toalett, hörndusch, tvättmöjligheter och avställningsyta. Den praktiska bänkskivan är placerad över tvättmaskinen och torktumlaren för att skapa plats och stil.

Hall och klädkammare

I hallen har du enkel ingång till hemmets alla rum. Ytterkläderna förvarar du enklast i garderoben eller i det stora förrådet längre in. Här finns dessutom plats för allt från skosamlingar till oanvända möbler.

Hemfakta

Bostad
01B-0901
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 0
Antal rum
2
Storlek
72 m²
Månadsavgift
4 028 kr
Pris per m²
48 472 kr
Pris
3 490 000 kr
Inflytt från
April 2020
I grannskapet

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter