Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Rymlig tvåa i skärgårdsdoftande Tollare

I Tollare terrass finns guppande småbåtar, trivsamma strandpromenader och mysiga klippbad. Samtidigt bor du inte mer än tjugo minuter från Slussen. Ditt nya hem har balkong och öppna ytor.

I ditt nya kvarter kan du bjuda över vännerna till innergårdens grillkväll eller partnern på picknick i trivsamma Mårtens Holme. Du har även löparspår och  promenadstråk som gör det enkelt att elva ett aktivt liv. När det är dags för lugn och ro finns plats för mysstunden i det öppna vardagsrummet eller den rymliga balkongen i söderläge. I den stora klädkammaren förvarar du enkelt kläderna.

Vardagsrum och kök

Den öppna planlösningen i vardagsrum och kök gör att ljuset från de stora fönstren kan ta sig långt in i hemmet. Du har gott om plats för möblering och vacker ekparkett. I köket finns energieffektiva vitvaror som integrerat snyggt in köksdesignen från Marbodal.

Balkong

Balkongen i söderläge ser ut över klippor och skog. Du har avlång design som gör det enkelt att möblera med middagsbord och stolar. Solläget gör dessutom balkongen utmärkt för odling.

Sovrum

I det trivsamma sovrummet delar du den gröna utsikten med balkongen. Du har en stor klädkammare som har plats för kläderna, vilket gör att du inte behöver slösa rumsplats på garderober och byrålådor. Här kan du istället ställa dubbelsängen och skrivbordet.

Badrum med tvättmaskin

I det helkaklade badrummet har du toalett, hörndusch, tvättmöjligheter och avställningsyta. Den praktiska bänkskivan är placerad över tvättmaskinen och torktumlaren för att skapa plats och stil.

Hall och klädkammare

I hallen har du enkel ingång till hemmets alla rum. Ytterkläderna förvarar du enklast i garderoben eller i det stora förrådet längre in. Här finns dessutom plats för allt från skosamlingar till oanvända möbler.

Bilder
Området
  • Skärgårdsläge 20 minuter från city

    En skärgårdspärla precis vid vattnet med både stad och natur inom räckhåll. Här trivs du som vill ha en vardag med det lilla extra. Från gatan tar du enkelt hissen ner till kajen, promenerar över bron Mårtens holme och njuter av ett kvällsdopp innan läggdags. Samtidigt har du bara 20 minuter till centrala Stockholm och Nackas flera naturområden inom räckhåll.

  • Ett levande grannskap

    Tollare har redan ett bra utbud av restauranger, service och skolor – och mer blir det allt eftersom området växer. Här flyttar du in i en levande skärgårdsstad, där flera av grannarna redan har hunnit bo in sig under många år. Vid Tollare torg hittar du bland annat livsmedelsaffär och gym, och nere vid kajen finns en nyöppnad restaurang och en populär gelateria.