Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

4-1401, 3 Rum, 82 m²

3 planerade visningar

3 planerade visningar

Läs mer

Inflyttning: från november 2019 till oktober 2020

Trea med lummig innergård utanför dörren

Med slottsparken som granne bor du här i Kristineberg med en lummig innergård som du delar med grannarna. Utanför din egen trea har du gott om extra utrymme för mer utomhusliv hemma.

Gårdshuset med altan, pergolan och odlingslådorna skapar en levande och social innergård där det är enkelt att träffa grannarna. Hemma i lägenheten har du välplanerade rum och en egen balkong. Köket och vardagsrummets öppna ytor passar lika fint för vardagens bestyr och pyssel som för storslagna middagar och högtider. Gårdshusets med altan blir det självklara valet för sommarfesterna.

Hall och klädkammare

I din välkomnande hall väntar smidig förvaring i en stor klädkammare till vänster. Hallens klinkergolvet är slitstarkt och lättstädat, och i resten av lägenheten breder en vacker ekparkett ut sig. Du har möblerbara hörnor och gott om väggyta för krokar och annat.

Vardagsrum och kök

Hemma hos dig möts vardagsrummet och köket i ett genomgående rum där gemenskap får stå i centrum. Köket blir platsen för måltider och matlagning, och vardagsrummet ger generöst med yta för lugna stunder och festligheter. Köket är utrustat med energieffektiva vitvaror och stilrena kökssnickerier.

Balkong

Din nya balkong ger dig tolv kvadratmeter att trivas på utomhus. Det gårdsvända läget ger hemtrevlighet och lugn. Här har du plats för möblemang och växter.

Badrum

I ditt helkaklade badrum kommer belysningen från spotlights i taket och du har bra förvaring i spegelskåpet och kommoden. Bänken ovanför tvättmaskinen och torktumlaren ger en skön avlastningsyta. Maskinerna sköter jobbet med tvätt och tork. Golvets komfortvärme och handdukstorken är välkomna detaljer.

Sovrum 1 och 2

Två sovrum ger gott om plats för lugn och ro. Båda rummen har utrymme för säng och trivsam inredning, och förberedd förvaring finns i garderoberna. Rummen ligger smidigt placerade på var sin sida om badrummet.

Hemfakta

Bostad
4-1401
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
3
Storlek
82 m²
Månadsavgift
4 251 kr
Pris per m²
68 841 kr
Pris
5 645 000 kr
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan