Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

10-1202, 4 Rum, 105 m²

2 planerade visningar

2 planerade visningar

Läs mer

Inflyttning: från november 2019 till oktober 2020

Exklusiv fyra inspirerad av Kungsholmens natur

När du kliver in i ditt nya hem möts du av ett naturligt ljusinsläpp och ett vackert vitlaserat ekgolv. Du har ett öppet vardagsrum för vardagliga och festliga middagar och toppmoderna vitvaror.

I din nya fyra återspeglas naturen genom hållbara material i trä och sten och genom matta, harmoniska färger. Köksbänkarna i kvartskomposit är tåliga och ger ett tidlöst och stilfullt intryck som sällskap när du förbereder kvällens middag. Förutom två egna balkonger har du även en innergård och flera parker i närheten att njuta av. Kungsholmens strandpromenader och klippor är heller aldrig långt borta.

Entré

I entrén möts du av en smart garderob utan skrymmande dörrar där jackor och skor kan gömmas undan. Här finns även städskåpet för städdagen.

Kök och vardagsrum

Köket öppnar sig mot vardagsrummet med en halvvägg. Här kan du enkelt fortsätta middagens samtal med familj och vänner medan du plockar in disken i den integrerade diskmaskinen. Det stilfullt utformade köket är utrustat med energieffektiva vitvaror som värnar om miljön och plånboken. Vardagsrummet har ljusinsläpp från två håll och dörr till den ena balkongen.

Badrum och gästtoalett

I ditt badrum finns tvättmaskin och torktumlare snyggt undangömda bakom ett draperi. Ovanpå finns en bänkskiva där du smidigt kan vika och sortera, och skåpen över ger gott om badrumsförvaring. Med en extra bred spegel över handfatet finns det plats för flera att fixa sig när det vankas finmiddag. Den mindre gästtoaletten har en till dusch och delar badrummets harmoniska design med grå granitkeramik.

Balkong 1 och 2

Med två balkonger har du plats för din urbana köksträdgård och en egen liten grön oas. Vardagsrummets balkong mot Slottsparken ger vacker utsikt, och sovrummets balkong blickar ut över den lummiga gården.

Sovrum 1

Hemmets största sovrum rymmer en stor säng och nattduksbord i par. Klädkammaren har plats för kläder och pryttlar och rummet har nära till frisk luft på balkongen.

Sovrum 2 och 3

Hemmets två mindre rum ligger vägg i vägg i anslutning till hallen och har två garderober var för bra förvaring.

Hemfakta

Bostad
10-1202
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
4
Storlek
105 m²
Månadsavgift
5 121 kr
Pris per m²
82 810 kr
Pris
8 695 000 kr
Inflytt från
Mars 2020
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan