Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Beskrivning

Välplanerad femma med öppen planlösning

Välkommen till ett praktiskt parhus med gavelläge och bra förvaringsmöjligheter. Här får du en modern planlösning med många sociala ytor på entréplan och tre sovrum, med möjlighet att välja till ett extra, på övervåningen.

I det idylliska grannskapet Täppan i Ormbacka har du alla möjligheter att skapa ditt drömhem. Här bor du vackert nära skogsdungar, vattendrag och golfbana med bara en halvtimme in till centrala Stockholm.

I dessa Svanenmärkta hem kan du vara trygg med att du får ett effektivt och prisvärt boende. Alla hus innehåller energisnåla lösningar för att hålla nere driftkostnaderna och är byggda med naturligt material som håller länge. Det trivsamma köket är en perfekt blandning av design och funktionalitet, och den genomtänkta planlösningen skapar många sociala ytor.

I Täppan finns någonting för alla – både för stora och små. Här har du friheten att odla och påta på din egen yta. Alla hus kommer antingen ha en täppa eller odlingslådor, och det finns även ett gemensamt växthus på ca 27 kvadrat. I grannskapet finns också en lekplats för barnen och en grönskande gräsyta för umgänge. Vill du utforska området utanför Ormbacka ligger Barkarby Handelsplats, Veddesta centrum och Jakobsbergs centrum bara en cykeltur bort. Välkommen till ett område att trivas i.

Bilder

Information om bolån

Området

  • 5 rum och hemodlade tomater

    Det rymliga växthuset på 27 kvadrat är gemensamt för alla grannar att ta del av. Här finns plats för odling och festligheter. Och för barnen finns en lekplats i anslutning till grannskapet, där de kan springa av sig. Dessutom finns en grönskande gräsyta/pocket park för umgänge och söndagsbruncher.

  • Kommunikationer

    Bara 2,3 kilometer från området hittar du pendeltågsstationen som tar dig till Stockholms central på 18 minuter. Ännu närmare kommer den nya tunnelbanan att få en uppgång, i Veddesta. På Fornvägen finns en busshållplats som trafikeras av linje 543 och tar dig till pendeltågsstationen. Och för bilfärder når du E18 på cirka 2 minuter.

Solstudie

Se hur solen faller över grannskapets norra del.

Solstudie

Se hur solen faller över grannskapets södra del.

Husmodeller i Täppan

Området i siffror

200 m
till förskola
7 min
till Viksjö Golfklubb
30 min
till Stockholm city
8 min
till Stockholm Quality Outlet