amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Meny
Slutsålt

Hageby Backe

Det här projektet är slutsålt. Letar du efter något i området?
Sök efter liknande bostäder
Slutsålt

Hageby Backe

Nytt hus i Huddinge med uteplats och egen uppfart

Nytt barnvänligt hus i Huddinge utanför Stockholm. Bra utrymmen med möjlighet att sätta din egen prägel på huset. Egen uppfart och fin uteplats.

Du får ett nytt hus i Huddinge utanför Stockholm där du själv sätter din egen inredningsstil. Vardagsrummet har en öppen planlösning mot köket med generös arbetsbänk. Den svängda trappan leder upp till allrummet där sovrummen är samlade för att skapa en privat sfär. Allrummet har plats för en arbetsplats, alternativt ett extra sovrum. Det helkaklade badrummet har ett fönster som ger ett trevligt ljusinsläpp

Nytt hus med närhet till friskvård

Utanför dörren från ditt nya hus i Huddinge kommer du snabbt till grönska och skog för löpning eller promenad. Vid sjön Gömmaren kan du ta ett svalkande dopp med barnen, under vintern tar du på dig skridskorna och tar en tur på sjön.

Hemfakta

Bostadstyp
Fristående hus
Antal bostäder
19 st
Intressepunkter

Intressepunkter

Klicka för mer information om bostäderna

Sortering:
Status Bostad Rum Storlek Våning Pris Avgift
Såld
14 5 123 m²
Såld
Rum:
5
Storlek:
123 m²
Våning:
Såld
10 5 123 m²
Såld
Rum:
5
Storlek:
123 m²
Våning:
Såld
3 5 123 m²
Såld
Rum:
5
Storlek:
123 m²
Våning:
Såld
6 5 123 m²
Såld
Rum:
5
Storlek:
123 m²
Våning:
Såld
19 5 123 m²
Såld
Rum:
5
Storlek:
123 m²
Våning:
Såld
12 5 123 m²
Såld
Rum:
5
Storlek:
123 m²
Våning:

Områdets faser

Planerad
I planeringsfasen lägger vi ut området på vår webbplats. Anmäler du intresse under den här perioden får du en inbjudan till säljstarten.
Förhandsförsäljning
Förhandsförsäljning gör vi sällan men det innebär att vi måste försäkra oss om att intresset är tillräckligt stort innan vi kan gå vidare med projektet.
Till Salu
Nu finns detaljerad information om bostäderna. Du ser vilka som är bokade och vilka som fortfarande är lediga och det går att anmäla intresse för en specifik bostad.
Klart att flytta in
Nu kan man börja flytta in de nya hemmen!
Slutsålt
Alla bostäder är sålda. Ibland kan vi behålla en visningsbostad i området men den går inte att köpa så länge vi använder den för visningar.

Kontakt

Christer Eriksson
Kontakta mig
Jonas Andersson
Kontakta mig

Fakta om närområdet

20
minuter med pendel in till T-centralen
10
minuter till närmsta badplats
10
minuter till skidbacken

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Det här ingår i Tryggt Boende™

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer

Med fokus på hållbarhet

Framtidens boende kräver större hänsyn till miljön och bostäder som håller hög kvalitet. Läs mer