Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3-1202, 2 Rum, 50 m²

5 planerade visningar

5 planerade visningar

Läs mer

Välplanerade rum och natur runt hörnet

En hall med bra förvaring, ett badrum som också är tvättstuga, ett luftigt sovrum och ett öppet vardagsrum och kök med södervänd balkong – dina rum är välplanerade och trivsamma.

Med Nackareservatet inom räckhåll och med en lokal skidbacke på vintern är det enkelt att få in natur och fartfyllt friluftsliv i vardagen. Trivsamt strosande vid kajen och långa stunder på lokala kaféer finns nära till hands det med. Hemma i lägenheten finns platts för umgänge, lugn och ro och allt där emellan. Du har bra uttänkt förvaring och en södervänd balkong som mäter tretton kvadratmeter.

Hall

Fråntrapphuset kliver du in i lägenheten och möts av hallen med smidig förvaring. Tre garderober och plats för hatthyllan och skostället ger gott om utrymme för ytterkläder och prylar.

Badrum

Med dörr från hallen finns ditt nya badrum. Längst ena sidan finns duschen, wc-stolen och tvättstället, och den andra sidan blir hemmets lilla tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Bänken ovanför underlättar vikandet och sorterandet. Rummet är helkaklat och stilrent utformat.

Vardagsrum och kök

I hemmets öppna rum faller ljuset in från söder. Du har gott om utrymme för matlagning, umgänge, slappa stunder och allt där emellan. Köket är uppbyggt av energieffektiva vitvaror som integreras snyggt i snickerierna. Bunkar, tallrikar och matvaror får plats i lådor och skåp.

Balkong

Med balkongdörren öppen får du in den friska luften till vardagsrummet och köket. Ute på balkongen väntar tretton kvadratmeter i skönt söderläge. Utrymmet ger plats åt de bekväma utemöblerna och hemtrevliga växter.

Sovrum

Sovrummet ger gott om plats för sängen på ekparketten. Från fönstret ser du balkongen och du har dubbla garderober som ger plats åt kläder och prylar.

Hemfakta

Bostad
3-1202
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 6
Antal rum
2
Storlek
50 m²
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket