Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3-1102, 2 Rum, 50 m²

2 planerade visningar

2 planerade visningar

Läs mer

Praktisk tvåa i citynära Sjöstaden

I ditt nya kvarter finns många goda kandidater till ditt nya lokala favoritkafé och stammisrestaurang. På innergården finns lummig avskildhet från bruset, och i lägenheten har du 50 egna kvadratmeter.

Välkommen till en välplanerad tvåa där stilren utformning och klimatsmart hållbarhet är viktiga byggstenar. Du har energieffektiva lösningar, smart planerad förvaring och en öppen yta för mat och umgänge. Med en balkong på tretton kvadratmeter behöver utemöbler och växter inte trängas – här finns gott om utrymme. En ledig sommarstund kan med fördel spenderas i en skön stol på balkongen, eller på en filt på gårdens gräsyta.

Hall

I hallen har du uttänkt plats för en kapphylla och ett skoställ precis innanför dörren. Garderoberna ger smart hallförvaring, och väggytorna bredvid badrumsdörren är trivsamma att pryda med krokar och en spegel.

Vardagsrum och kök

Stunderna hemma får sällskap av ljuset som kommer in från söder. I rummet finns utrymme för soffan och matplatsen på ekparketten. Köket breder ut sig i ena hörnet med sina stilrena kökssnickerier och energisnåla vitvaror.

Balkong

Hemma hos dig finns tretton kvadratmeter utomhus att inreda med möbler och växtligheter. Under sommardagar hemma blir balkongen en självklar favorit, och en utomhusmiljö inom räckhåll är uppskattat året om.

Sovrum

I ditt sovrum finns luftig plats för sängen på hemmets ekparkett. Från fönstret ser du balkongen och på sängbordet står kaffekoppen bra under de lediga och långsamma morgnarna. Dubbla garderober ordnar med förvaring.

Badrum

Det helkaklade rummet är platsen för både tvagning och tvätt. I ena hörnet finns den smidiga hörnduschen och i det andra finns maskinerna för tvätt- och tork. Du har bra förvaring i spegelskåpet, kommoden, i skåpen över tvättmaskinen och torktumlaren och på arbetsbänken.

Hemfakta

Bostad
3-1102
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 6
Antal rum
2
Storlek
50 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket