Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3-1101, 4 Rum, 101 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Central fyra med vid husets hörn

I ditt nya stadskvarter finns lokala kaféer och restauranger att upptäcka runt hörnet. Inne på gården finns den gröna och lummiga oasen, och inne i lägenheten har du 101 kvadratmeter att trivas på.

Hemmets tre sovrum ligger trivsamt på rad med fönster ut mot gården. I alla tre finns garderober för klädsamlingar och annat viktigt, och i klädkammaren i hallen väntar ännu mer smart förvaring. Dubbla wc-rum är en välkommen detalj när många är hemma eller när det bjuds på stort kalas. Hemmets ekparkett når över alla rum, och i den umgängesvänliga avdelningen med kök och vardagsrum blir den en bra bas för möblemang och prydligheter.

Hall och klädkammare

I din nya hall finns gott om möbleringsbara hörn och väggytor, och du har en stor klädkammare som du når från hallens högra sida. I klädkammaren finns ett städskåp, ett linneskåp och gott om utrymme för kläder och prylar.

Vardagsrum och kök

I det öppna gavelrummet får du in ljuset från två håll. Köket tar plats i ena hörnet och ger ett utrymme där den matlagningsglada kan få plats till sin kreativitet. Generöst med bänkyta och förvaring blir en bra bas för matlagningen vid sidan av de energieffektiva vitvarorna. Vardagsrummets öppna yta blir platsen för de sällskapliga möblemangen med soffa och matplats.

Balkong

Din nya balkong förstorar och öppnar upp lägenheten. Du kan odla tomater, koppla av med en väntande bok eller duka upp kvällens middag på en balkong på tio kvadratmeter.

Badrum och gästtoalett

När det är dags för tvättdag finns maskinerna nära till hands i badrummet. Ovanpå ligger en bänkskiva som kan underlätta arbetet med att para ihop strumpor och vika tröjor. Badrummet har välplanerad förvaring för tandkrämen, tvättmedlet, lagret med toarullar och de andra badrumsprylarna. Gästtoaletten är utformad med samma ljusa kakel och eleganta klinkergolv.

Sovrum 1 och 2

De två mindre sovrummen gör sig fint som barnrum eller extrarum. Garderoberna ger mer förvaring till hemmet, och fönstren ger utblickar mot gården.

Sovrum 3

Det stora sovrummet har ett härligt gavelläge och dubbla garderober. På den luftiga ytan får du plats med en bred säng utan att rummet känns trångt.

Hemfakta

Bostad
3-1101
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 6
Antal rum
4
Storlek
101 m²
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket