Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2-1002, 4 Rum, 91 m²

3 planerade visningar

3 planerade visningar

Läs mer

Södervänd balkong och uteplats mot gården

Med dubbla utemiljöer är det enkelt att vara utomhus utan att lämna hemmet. Måltider, umgänge och hemmafix kan enkelt flytta ut. Inomhus finns smarta lösningar och välplanerade rum.

Du bor centralt i Sjöstaden med ett brett lokalt utbud och smidiga förbindelser in till stadskärnan. Hemma på innergården knyts kvarteret ihop med en lummig gård där det är enkelt att träffa grannarna. I din nya fyra finns en sovrumsdel och en del för mat och umgänge, och åt båda hållen öppnas hemmet upp med en egen utemiljö.

Hall

I hallen tas du emot av hemmets ekparkett och smidig förvaring till höger. Runt hörnet väntar det öppna rummet, och till vänster vilar sovrummen på rad.

Vardagsrum och kök

Köket får en egen hörna där kyl och frys skapar en rundgång. Med vitvaror i energisnål toppklass underlättas vardagsbestyren, och din nya köksinredning är snyggt och praktiskt utformad. Vardagsrummets luftiga yta ger plats för umgänge och vila.

Balkong och uteplats

Vardagsrummets balkong och den stora uteplatsen åt andra hållet släpper in ljus och luft. Hos dig är det enkelt att vara utomhus hemma. Det är både skönt och praktiskt att ha egna utemiljöer året om, och under sommarmånaderna kan stora delar av livet följa med ut.

Sovrum 1

På fjorton kvadratmeter finns generöst med utrymme för den breda sängen och dubbla sängbord. Garderobsväggen underlättar förvaringen och hjälper dig att hålla rummet ordnat och harmoniskt. Här finns dörren ut mot uteplatsen.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen är snudd på identiska med fönster ut mot uteplatsen, dörren i högra hörnet och dubbla garderober. Det som skiljer dem åt är en kvadratmeter i storlek. Hemmets ekparkett och ljusmålade väggar fungerar som en bra grund för alla sorters möblemang.

Badrum och gästtoalett

Körisken minimeras när du har dubbla wc-rum hemma. Det mindre med tvättställ och wc-stol blir ett bra komplement till det större badrummet. I badrummet väntar smidig förvaring, tvätt- och torkmaskiner och en hörndusch med vikbara väggar. I båda rummen går kaklet från golv till tak, och golvet består av stilrena klinkerplattor.

Hemfakta

Bostad
2-1002
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 6
Antal rum
4
Storlek
91 m²
Typ
4
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

25 000
boende beräknade år 2018
500 m
till båten
13 ha
stor är Sicklasjön
4 st
nedfarter i Hammarbybacken
1 st
föreställning/dag (minst) i Dieselverket