Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

5-1501, 5 Rum, 108 m²

Högst upp i huset med stor balkong

En härlig och stor lägenhet på 108 kvadratmeter med hela fyra sovrum. Balkongen på 21 kvadratmeter med sjöutsikt gör att lägenheten får det där lilla extra.

Här har du ett boende för den större familjen som vill leva nära city och med närhet till vattnet. Med sina optimalt planerade kvadratmetrar har du fyra sovrum, två badrum och en stor balkong med delvis sjöutsikt.

Hall

I din nya hall möts du av en smart skjutdörrsgarderob, där du enkelt får undan familjens ytterkläder och skor.

Badrum 1

Vidare genom hallen har du det största badrummet till höger. I det helkaklade badrum med klinkers på golvet har du ett härligt badkar samt praktisk tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrum

Från hallen når du hemmets vardagsrum. Här har du ett härligt ljus från balkongen och plats för soffa och fåtöljer. Vardagsrummet är placerat i mitten av lägenheten, så här når du alla andra rum väldigt enkelt dessutom.

Balkong

Hemmets höjdpunkt är nog den 21 kvadrat stora balkongen som nås via vardagsrummet. Här har du delvis sjöutsikt och mycket plats för härliga umgängeskvällar under sommarhalvåret.

Sovrum 3

Från vardagsrummet når du det största sovrummet, sovrum nummer tre. Här har du en egen utgång till balkongen, samt till vardagsrum och ut till det lilla badrummet. Det finns plats för dubbelsäng samt så har du garderober med plats för alla era kläder.

Sovrum 4 med klädkammare

Mitt emot sovrum nummer tre hittar du det minsta sovrummet i hemmet, nummer fyra. Här har du plats för en säng samt med sin egna stora klädkammare har du verkligen plats med alla kläder och skor.

Kök

Med plats för ett stort köksbord med upp till åtta sittande har du här ett kök med bra utrymme för familjemiddagar. Med energisnåla vitvaror och bra arbetsytor har du ett funktionellt och fräscht kök.

Sovrum 1

Sovrum nummer ett ligger i anslutning till köket. Här har du ett sovrum på nio kvadratmeter med garderober samt plats för enkelsäng.

Badrum 2

Det andra och lite mindre badrummet i lägenheten ligger mellan sovrum tre och sovrum två. Här har du en duschhörna istället för badkar.

Sovrum 2

I anslutning till sovrum tre hittar du det andra sovrummet i hemmet. Det är också på nio kvadratmeter och passar utmärkt som ett arbetsrum eller ett extra barnrum ifall familjen skulle växa.

Hemfakta

Bostad
5-1501
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 6
Antal rum
5
Storlek
108 m²
I grannskapet

Gemensam takterass

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
10 min
från Söder
7 min
till Sannadalsparken