Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

5-1401, 5 Rum, 108 m²

Rymlig femma med en balkong på 21 kvadratmeter

Med fyra sovrum finns det plats för den lite större familjen. Härligt ljusinsläpp och bra planlösning gör lägenheten luftig och ljus.

Lägenheten på 108 kvadratmeter är yteffektiv med fyra sovrum, två toaletter och klädkammare. Den stora balkongen på hela 21 kvadratmeter och balkongdörrar från två olika rum blir som en förlängning av lägenheten när vädret tillåter.

Hall

Du välkomnas av en hall med klinkergolv och smart förvaring med skjutdörrar för avhängning av ytterkläder och skor.

Badrum

Lite längre in i hallen finns det ett badrum med badkar. Det är stilrent inrett med kaklade väggar och klinkers på golvet. Badrummet har både tvättmaskin och torktumlare, en arbetsbänk i bra höjd ovanför gör det smidigt att hantera tvätten.

Vardagrum

Vidare in i lägenheten kommer du till det rymliga och ljusa vardagsrummet. Här finns gott om plats för soffgrupp och annan möblering. Här når du balkongen på 21 kvadratmeter som vetter mot den trevliga innergården.

Kök

Köket ligger vid vardagsrummet och är ljust och fräscht. Här kan du ha ett stort matbord med upp till åtta sittande för mysiga middagstunder. Köket är välplanerat med energisnåla vitvaror, spishäll och ugn i arbetshöjd.

Sovrum 1

Från köket når du ett sovrum på nio kvadratmeter. Här finns garderob och linneskåp samt plats för säng, lekhörna och läxläsning.

Sovrum 2

Bakom köket finns ett till sovrum på nio kvadratmeter. Det ligger bra placerat med närhet till gästtoaletten. Det finns plats för säng, skrivbord och leksaker.

Sovrum 3

Från vardagsrummet når du det största sovrummet på 14 kvadratmeter med utgång till balkongen. Här får du plats med dubbelsäng. Sovrummet ligger smart placerat med närhet till både gästtoalett och barnrum.

Gästtoalett

Den här toaletten ligger mellan två av sovrummen. Den har klinkergolv, kaklade väggar och en dusch.

Sovrum 4

Ännu ett sovrum hittar du intill vardagsrummet. Det är på åtta kvadratmeter och passar både som gästrum och barnrum. Ett fönster vetter mot den stora balkongen och här finns även en klädkammare som du kan inreda efter behov.

Balkong

En stor balkong på 21 kvadratmeter fungerar som en förlängning av lägenheten om vädret tillåter. Här har du plats för flera sittgrupper samt annan möblering och plantering som passar en balkong.

Hemfakta

Bostad
5-1401
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 6
Antal rum
5
Storlek
108 m²
I grannskapet

Gemensam takterass

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
10 min
från Söder
7 min
till Sannadalsparken