Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

5-1301, 2 Rum, 55 m²

Rymlig tvåa med mysig balkong

Din nya tvåa har ett härligt läge nära vattnet men också stadens puls. Här har du 55 yteffektiva kvadratmeter med bra förvaring, som gör att du får plats med allt du behöver.

Lägenheten erbjuder ett mysigt kök och vardagsrum, där du har plats att umgås med vänner. Ditt sovrum är rymligt med två garderober och ett linneskåp. Och det bästa med lägenheten kanske är balkongen på sex kvadratmeter som har ett oslagbart läge.

Hall

Din hall är bra planerad med en garderob och plats för skoställ.

Kök

Köket är mysigt och har plats för ett matbord med minst fyra sittande. Det är bra utrustat med allt du kan tänka dig behöva.

Vardagsrum

Från köket tar du dig enkelt vidare till vardagsrummet, här har du plats för soffgruppen och boksamlingen.

Badrum

Vidare från vardagsrummet kan du ta dig in till badrummet. Här har du en duschhörna, samt tvättmaskin och torktumlare staplade på varandra för att inte förlora golvyta.

Sovrum

Ut från badrummet och vänster så når du sovrummet. Det är på tretton kvadratmeter och har två garderober och ett linneskåp.

Balkong

Hemmets höjdpunkt, balkongen, nås via sovrummet. Här har du ett extra tillfälle att skapa ett ombonat rum med växter och balkongmöbler.

Hemfakta

Bostad
5-1301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 6
Antal rum
2
Storlek
55 m²
I grannskapet

Gemensam takterass

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
10 min
från Söder
7 min
till Sannadalsparken