Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

5-1101, 2 Rum, 55 m²

Välplanerad tvåa med stort badrum och balkong

Lägenheten är formad som ett L vilket ger sovrummet avskildhet. Kök och vardagsrum ligger separat och har fint ljusinsläpp från stora fönster.

Den här lägenheten på 55 kvadratmeter är formad som ett L med ett sovrum som har utgång till balkongen i ena delen samt kök och vardagsrum i den andra. Badrummet ligger smart placerat i mitten och har tvättpelare och dusch.

Hall

I hallen finns en garderob och en hatthylla för avhängning. Från hallen når du både köket och vardagsrummet.

Kök

Köket är välplanerat med fina arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Det finns plats för ett matbord med fyra sittplatser som kan placeras vid det ljusa och trevliga fönstret.

Vardagsrum

I vardagsrummet har du plats för soffa, soffbord och fåtölj. Det har extra ljusinsläpp tack vare både fönster och dörr till en fransk balkong.

Badrum

Från vardagsrummet når du en liten hall med två smarta garderober samt ingång till badrummet. Badrummet är stilrent inrett med klinkergolv och kaklade väggar, en duschörna samt en tvättpelare med energisnål tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum

Sovrummet på 13 kvadratmeter ligger lite avskilt från kök och vardagsrum med utgång till en mysig balkong. Det har plats för enkel- eller dubbelsäng samt en liten arbetshörna om det skulle behövas. Det finns garderober längs ena kortsidan.

Balkong

Balkongen på sex kvadratmeter är möblerbar och vetter mot innergården.

Hemfakta

Bostad
5-1101
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 6
Antal rum
2
Storlek
55 m²
I grannskapet

Gemensam takterass

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
10 min
från Söder
7 min
till Sannadalsparken