Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

4-1501, 5 Rum, 118 m²

Lägenhet med takterrass och sjöutsikt

Med sina 118 kvadratmeter erbjuder detta hem, beläget högst upp i huset, en stor takterrass med goda solchanser, perfekt för sommarkvällarna. Innanför väntar fyra sovrum och ett ljust vardagsrum.

Här har du boendet med extra allt. Med en takterrass som sträcker sig runt halva lägenheten, och med sjöutsikt har du en lägenhet i toppklass. Med fyra sovrum och ett öppet vardagsrum får du plats med hela familjen. Lägenhetens läge gör att du har närhet till vatten och natur plus att du snabbt kan ta dig in till city.

Hall

In genom dörren möts du av en praktisk hall med garderob och städskåp. Här tar du dig enkelt vidare till antingen köket eller vardagsrummet.

Gästtoalett

I hallen hittar du även ett litet mindre badrum med duschhörna. Perfekt som gästtoalett eller om det bor många i hushållet.

Kök

Ditt nya fräscha kök har plats för upp till åtta sittande, samt miljövänliga vitvaror som gör det enkelt att laga middagar till hela familjen. Från köket tar du dig enkelt till vardagsrummet och sovrummen.

Vardagsrum

Vardagsrummet har ett oslagbart ljusinsläpp från flera fönster som vetter ut mot takterrasen. Med bra plats för soffgruppen samt läshörna har du ett vardagsrum hela familjen kan trivas i. Det är också här du tar dig ut på lägenhetens stora terrass.

Takterrass

Det är inte många boenden som kan skryta med att ha en takterrass som sträcker sig över hela ena långsidan av hemmet. Här har du det, samt sjöutsikt, vilket gör att du kan se fram emot att njuta av många härliga dagar i sommarvärmen med familj och vänner.

Sovrum 4

Sovrummet närmats vardagsrummet är tio kvadratmeter och passar perfekt som barnrum eller arbetsrum.

Sovrum 3

Vägg i vägg med sovrum fyra hittar du sovrum tre. Det är också tio kvadratmeter, med en garderob samt plats för enkelsäng. Här har du även närma till föräldrasovrummet, perfekt om man har ett lite yngre barn som vill ha närhet till föräldrar.

Sovrum 2

Längst in i korridoren hittar du sovrum nummer två. Med ett stort fönster ut mot terrassen har du ett härligt ljus här inne. Rummet passar väldigt bra som ett arbetsrum, eller gästrum.

Badrum 2

Mellan sovrum två och sovrum ett hittar du hemmets största badrum. Här har du badkar, samt tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsyta ovanför.

Sovrum 1

På motsatt sida från sovrum två hittas lägenhetens största sovrum. Här har du en hel garderobsvägg samt utrymme för dubbelsäng, vilket gör rummet till ett perfekt sovrum för föräldrarna.

Hemfakta

Bostad
4-1501
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 6
Antal rum
5
Storlek
118 m²
I grannskapet

Gemensam takterass

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
10 min
från Söder
7 min
till Sannadalsparken