Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

4-1403, 4 Rum, 98 m²

Lägenhet med bra förvaring och härlig planlösning

I din nya bostad har du ett flertal klädkammare, tre sovrum, en härlig balkong och ett socialt kök och vardagsrum. Och med två toaletter har du ett boende för den medelstora familjen.

Lägenheten är smart planerad och rymmer allt en familj behöver. Med gott om förvaring samt trevliga umgängesytor att ha mysiga familjemiddagar och filmkvällar på har du en social lägenhet som även är praktisk. Här har du nära in till city, naturen runt knuten samt Mälaren ett stenkast ifrån lägenheten.

Hall

Innanför ytterdörren möts du av en funktionell hall med bra avhängningsytor. Med sin egen skjutdörrsgarderob samt städskåp har du bra med förvaring här.

Sovrum 3 med klädkammare

Till vänster sett från hallen kommer du till det lite mindre sovrummet i hemmet. Här har du möjlighet att ha barnets rum, eller ett gästrum. Rummet har även en egen liten klädkammare med bra förvaringsmöjligheter.

Badrum och gästtoalett

Vidare in i hallen kommer du till de två toaletterna som är placerad mitt emot varandra. Det stora badrummet har badkar, tvättmaskin och torktumlare medan de lite mindre fungerar bra som en extra gästtoalett, med toalettstol och handfat.

Klädkammare

Längre in i hallen har du en till klädkammare, med ingång både ifrån hallen samt det största sovrummet. Där du får du enkelt plats med alla kläder och finskor.

Vardagsrum och Kök

Går du hela vägen från ytterdörren och genom hallen möts du av det halvöppna vardagsrummet och köket. Med bra plats för familjemiddagar, spelkvällar och släktträffar har du en praktisk och mysig umgängesyta.

Sovrum 1

Det största sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet. Här har du plats för dubbelsängen, och den smarta klädkammaren når du också härifrån. Det är även här du hittar utgången till lägenhetens balkong.

Balkong

Här har du tio mysiga kvadratmeter att koppla av och njuta av sommarvärmen på. Din nya balkong rymmer både balkonmöblerna och blomsterarrangemangen.

Sovrum 2

Vägg i vägg med sovrum nummer ett hittar du det mellanstora sovrummet i hemmet. Här har du en bra extra yta att skapa ett arbetsrum, eller ett till barnrum ifall familjen växer.

Hemfakta

Bostad
4-1403
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 6
Antal rum
4
Storlek
98 m²
I grannskapet

Gemensam takterass

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
10 min
från Söder
7 min
till Sannadalsparken