Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

4-1304, 4 Rum, 98 m²

Vacker sjöutsikt från kök och vardagsrum med halvöppenplanlösning

Det här är fyran med det perfekta läget som ger dig en magisk sjöutsikt från alla fönster i kök och vardagsrum plus i ett av sovrummen.

Lägenheten är på 98 kvadratmeter och har tre sovrum, två toaletter och två klädkammare. Den har en smart planlösning med bra förvaring och många öppna ytor. Tack vare läget i huset bjuder denna lägenhet på en fantastisk utsikt över vattnet.

Hall

Välkommen in i en välplanerad hall med klinkergolv, hatthylla och städskåp direkt till vänster.

Sovrum 3

Till höger från hallen kommer du till ett sovrum på åtta kvadratmeter med plats för säng, sängbord och skrivbord. Här finns även en klädkammare som du kan inreda efter behov.

Gästtoalett

Till höger från hallen kommer du till ett sovrum på åtta kvadratmeter med plats för säng, sängbord och skrivbord. Här finns även en klädkammare som du kan inreda efter behov.

Badrum

Mittemot gästtoaletten ligger badrummet. Det är stilrent inrett med klinkers på golvet och kakel på väggarna. Ett badkar inbjuder till avslappning eller lek. En bra arbetsbänk för hantering av tvätten finns ovanför den miljösmarta tvättmaskinen och torktumlaren.

Kök och vardagsrum

Köket och vardagsrummet har halvöppenplanlösning och fantastisk utsikt över vattnet. Köket är välplanerat med bra arbetsytor och en liten skiljevägg för förvaring av de energisnåla vitvarorna. Du har plats för ett matbord med upp till åtta sittande. Vardagsrummet är ljust och rymligt med plats för soffgrupp och annan möblering som passar.

Sovrum 2

Från vardagsrummet når du ett sovrum på tio kvadratmeter. Här finns plats för säng, skrivbord och lekhörna. Rummet har ett fönster som vetter mot vattnet och med en fantastisk utsikt och ett fönster mot balkongen.

Sovrum 1

Du når ännu ett sovrum från vardagsrummet. Det här är perfekt som föräldrasovrum med plats för dubbelsäng, ingång till en rymlig klädkammare, som du även når från hallen, samt utgång till balkongen.

Balkong

Balkongen vetter mot innergården och är på tio kvadratmeter. Den har plats för balkongbord, stolar och blommor.

Hemfakta

Bostad
4-1304
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 6
Antal rum
4
Storlek
98 m²
I grannskapet

Gemensam takterass

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
10 min
från Söder
7 min
till Sannadalsparken