Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

4-1204, 4 Rum, 98 m²

Trevlig fyra med fin utsikt

Med utsikt över vattnet ligger denna välplanerade fyra på 98 kvadratmeter med möblerbar balkong på tio kvadratmeter.

En ytsmart fyra med öppenplanlösning mellan kök och vardagrum som har fönster med sjöglimt över vattnet. Två klädkammare med smart förvaring, tre bra sovrum och två toaletter varav den ena med bad och tvättstuga gör det lätt att hålla ordning.

Hall

Du möts av en långsmal hall med plats för avhängning och städskåp samt ingång till ett sovrum, gästtoaletten, badrummet och en klädkammare.

Sovrum 3

Från hallen når du ett av sovrummen. Det är på åtta kvadratmeter och har ett stort fönster med fint ljusinsläpp. En klädkammare för smart förvaring finns som du kan inreda efter behov.

Gästtoalett

Gästtoaletten har klinkers på golvet och kaklade väggar, ett tvättställ och en toalettstol.

Badrum

Badrummet har plats för tvättmaskin och torktumlare med en arbetsskiva i bra höjd för hantering av tvätten. Stilren klinkers på golvet och kakelväggar omsluter badkaret som bjuder in till lekfulla bad eller avkoppling.

Kök och vardagsrum

Köket och vardagsrummet har delvis öppenplanlösning och avgränsas endast med en vägg för kyl och frys. I övrigt har köket gott om förvaring och arbetsytor och du har möjlighet att välja material på skåpsluckor och bänkskivor. Ett matbord med plats för många middagsgäster kan placeras vid de fönster som vetter mot vattnet. Vardagsrummet rymmer soffgrupp och andra möbler som passar. Det har fönster som vetter mot vattnet med fin utsikt.

Sovrum 2

Från vardagsrummet når du ett sovrum på tio kvadratmeter med plats för säng, skrivbord och leksaker. Rummet har två fönster, ett vetter mot balkongen och ett mot vattnet.

Sovrum 1

Från vardagsrummet når du ännu ett sovrum. Det här är det största sovrummet på 14 kvadratmeter och här har du gott om plats för en dubbelsäng. Fönster och balkongdörr gör rummet ljust. Här finns även en klädkammare med smart förvaring, som du även kan nå från hallen.

Balkong

Balkongen på tio kvadratmeter är möblerbar med plats för blommor och planteringar. Du når balkongen från det stora sovrummet.

Hemfakta

Bostad
4-1204
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 6
Antal rum
4
Storlek
98 m²
I grannskapet

Gemensam takterass

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
10 min
från Söder
7 min
till Sannadalsparken