Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

4-1104, 4 Rum, 98 m²

Härlig fyra med sjöglimt

Välkommen till en ljus lägenhet med fönster i tre olika väderstreck. Med smart planlösning känns lägenheten rymlig och välkomnande.

Lägenheten är på 98 kvadratmeter och är välplanerad med bra förvaring, två toaletter, tre sovrum och en möblerbar balkong på 10 kvadratmeter. Med fönster i tre väderstreck blir lägenheten extra ljus och luftig.

Hall

När du kommer in möts du av en lång hall med hatthylla och städskåp till vänster, ett sovrum till höger och lite längre in en gästtoalett med klädkammare väggivägg samt ett badrum mittemot.

Sovrum 3

Direkt till höger från hallen hittar du ett av sovrummen. Rummet är på åtta kvadratmeter och har plats för säng, skrivbord och lekhörna. Det finns en klädkammare som du kan inreda efter behov samt ett stort fönster med fint ljusinsläpp.

Gästtoalett

Gästtoaletten är inredd med klinkers på golvet och kakel på väggarna, ett handfat och en toalettstol.

Badrum

Badrummet har klinkergolv och kakelväggar samt ett badkar för avkoppling eller lek. Miljövänlig tvättmaskin och torktumlare finns under en arbetsskiva i bra höjd för hantering av tvätten.

Kök och vardagsrum

I köket finns bra förvaringsmöjligheter, energisnåla vitvaror, spishäll och en ugn i arbetshöjd. Planlösningen är halvöppen mot vardagsrummet och här har du plats för ett matbord med upp till åtta sittplatser. I vardagsrummet ryms soffgrupp och annan möblering som passar. Stora fönster som vetter mot vattnet har sjöglimt och gör rummet ljust och luftigt.

Sovrum 2

Vid vardagsrummet ligger ett sovrum på tio kvadratmeter. Det finns två fönster som gör rummet extra ljust och det finns plats för säng, läxläsning och lekar. Det fungerar utmärkt både som gästrum och barnrum.

Sovrum 1

Från vardagsrummet når du ännu ett sovrum. Det här sovrummet är på 14 kvadratmeter och har gott om plats för dubbelsäng och andra sovrumsmöbler. Här hittar du utgången till balkongen på 10 kvadratmeter samt en klädkammare.

Balkong

Balkongen är på tio kvadratmeter. Här kan du inreda med fina blommor och balkongmöbler för njutningsbara stunder.

Hemfakta

Bostad
4-1104
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 6
Antal rum
4
Storlek
98 m²
I grannskapet

Gemensam takterass

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
10 min
från Söder
7 min
till Sannadalsparken