Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

4-1003, 4 Rum, 98 m²

Hörnläge och öppen planlösning

På 98 välplanerade kvadratmeter och med tre sovrum har du här ett boende för den medelstora familjen. Med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum har du ett socialt och inbjudande hem.

Genom hallen och förbi två av de tre sovrummen i hemmet, möts du av öppna ytor mellan vardagsrummet och köket. Här finns bra med plats för både större och mindre sällskap. Med nära till city och naturen har du ett boende att trivas med länge.

Hall

Hallen i ditt nya hem är väldigt praktisk. Den har en skjutdörrsgarderob samt plats för enklade möblering, vilket gör att du har plats med allt du behöver.

Sovrum 3

Via dörren till höger i hallen kommer du direkt till sovrum nummer tre. Det är på åtta kvadratmeter, med en egen liten klädkammare som har bra förvaringsmöjligheter.

Gästtoalett

Vidare in i hallen kommer du till den mindre av de två toaletterna i lägenheten. En extra liten toalett med toalettstol och handfat.

Badrum

Det stora badrummet hittar du lite längre in i hallen. Det har badkar, tvättmaskin och torktumlare samt helkaklade väggar vilket gör rummet till ett funktionellt badrum.

Sovrum 1

Till vänster, nästan mitt emot badrummet, hittar du det största sovrummet. Här har du 17 kvadratmeter att utnyttja, och dubbelsängen får smidigt plats. Det är även här du tar dig ut på hemmets balkong.

Balkong

På tio kvadratmeter har du plats med balkongmöbler samt tomatplantorna. Här kan du med sjönära läge sitta och njuta av eftermiddagskaffet.

Vardagsrum och kök

Svänger du vänster ut från det största sovrummet kommer du till det halvöppna vardagsrummet och köket. Här har du plats för middagsbjudningarna, filmkvällarna och släktkalasen.

Sovrum 2

Innanför vardagsrumsdelen hittar du sovrum nummer två, det passar perfekt som arbetsrum eller som ett extra sovrum ifall man har gäster på besök.

Hemfakta

Bostad
4-1003
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 6
Antal rum
4
Storlek
98 m²
I grannskapet

Gemensam takterass

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
10 min
från Söder
7 min
till Sannadalsparken