Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3-1301, 4 Rum, 96 m²

Stor balkong och härliga gemensamhetsytor

Ett socialt hem där balkongen på hela 35 kvadratmeter ligger i fokus. Här kan du njuta av många härliga sommarkvällar med familj och vänner.

Lägenheten på Gröndal Strand har ett oslagbart läge med omedelbar närhet till city och stadens puls. På dina nya 96 kvadratmeter har du ett ytsmart hem med nära till Mälaren och naturen. Med sina tre sovrum och två badrum har du ett funktionellt hem där du får plats att bjuda över alla i släkten och dina vänner.

Hall

Hallen välkomnar dig med bra förvaring samt möjlighet för enklare möblering. Härifrån tar du dig enkelt vidare till sovrummen, samt längst in hittar du kök och vardagsrum.

Sovrum 1 med egen klädkammare

Det största sovrummet hittar du om du tar vänster när du står i hallen. Dubbelsängen får enkelt plats här, samt att du har en egen stor walk in closet där du kan sortera alla finskor och kläder.

Sovrum 3

Mitt emot det största sovrummet, och om du tar höger i hallen, hittar du det tredje sovrummet i hemmet. Med en smart skjutdörrsgarderob samt plats för skrivbord passar det bra som arbetsrum, eller ett gästrum.

Badrum och gästtoalett

Nästan placerade mitt emot varandra hittar du både badrummet och det lite mindre extra badrummet. I det största har du badkar och golvvärme, samt tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsyta ovanför. Det lite mindre badrummet passar perfekt som gästtoalett och har toalettstol och tvättställ.

Sovrum 2

Lite längre in i hallen hittar du det andra sovrummet, det har samma storlek som sovrum tre och har också en praktisk skjutdörrsgarderob. Rummet passar perfekt som barnrum eller som ett gästrum när släkt och vänner är och hälsar på.

Vardagsrum och kök

Går du igenom hela hallen möts du tillslut av ditt stora och öppna vardagsrum och kök. Med bra arbetsytor blir det enkelt att laga familjemiddagarna. Och med ljusinsläppet från de tre fönster som vetter ut mot balkongen får du ett härligt ljus i vardagsrummet.

Balkong

Som en egen liten oas har du en stor balkong att njuta av varma sommardagar på. Med sina 35 kvadratmeter har du verkligen gott om plats för balkongmöbler, solstol och växter.

Hemfakta

Bostad
3-1301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 6
Antal rum
4
Storlek
96 m²
I grannskapet

Gemensam takterass

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
10 min
från Söder
7 min
till Sannadalsparken