Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3-0901, 1 Rum, 53 m²

Rymlig etta på 53 kvadratmeter med sjöglimt

Stor etta på 53 kvadratmeter med sjöglimt från balkongen på hela 17 kvadratmeter.

Här är den stora lilla lägenheten. Med en annorlunda planlösning får du plats med det mesta. En härlig balkong på 17 kvadratmeter med sjöglimt förlänger lägenheten.

Hall

När du kommer in i hallen får du genast en överblick över lägenheten. Direkt till vänster ligger badrummet och längre in till höger har du garderober för avhängning och städ. Mittemot hittar du en rymlig klädkammare med smart inredning.

Badrum

Badrummet är stilrent inrett med klinkergolv och kaklade väggar. Det finns en duschhörna samt en tvättpelare med energisnål tvättmaskin och torktumlare.

Sovalkov

Vidare in i lägenheten hittar du en sovalkov för avskildhet. Här får du plats med säng och sängbord.

Kök och vardagsrum

Här är det öppenplanlösning som gäller. Köket med bra arbetsytor, miljövänliga vitvaror och spishäll med ugn, har valbar design på inredningen. Du får plats med ett matbord för trevliga middagar. I vardagsrumsdelen ryms soffa, soffbord och fåtölj. Rummet känns ljust och luftigt tack vare ett härligt ljusinsläpp från stora fönster och balkongdörr.

Balkong

När vädret tillåter så fortsätter lägenheten ut på balkongen med 17 extra kvadratmeter. Här kan du möblera med mysiga balkongmöbler och sitta och njuta av utsikten.

Hemfakta

Bostad
3-0901
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 6
Antal rum
1
Storlek
53 m²
I grannskapet

Gemensam takterass

Innergård

Lekplats

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till T-centralen
10 min
från Söder
7 min
till Sannadalsparken