Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

41401, 2 Rum, 58 m²

Öppen planlösning i naturnära och urbant kvarter

Denna tvåa har avlång planlösning med öppna ytor i kök och vardagsrum. Den höga positionen i huset ger härligt ljusinsläpp och på balkongen har du morgonsol.

I det klimatsmarta köket tillagar du middagen med enkelhet. Vardagsrummet är välplanerat med plats för både soffa och matbord, om du inte vill äta på den rymliga balkongen vill säga. Det helkaklade badrummet har trivsamt badkar och tvättmaskin med torktumlare. Du bor nära koloniområden och Mälarens badplatser, med city bara några stationer bort med tunnelbanan.

Kök och vardagsrum

I ditt nya kök förbereds kvällens middag på en rymlig köksbänk där bunkar och skärbrädor får gott om utrymme. När tomatsåsen har puttrat klart på inbyggnadshällen kan du smidigt torka bort fläckarna från kakelplattorna bakom. I det öppna rummet får många plats runt bordet, och när maten är uppäten finns soffan på bekvämt avstånd tack vare den öppna planlösningen.

Sovrum

Dörren i vardagsrummets hörn leder in till ditt nya sovrum. På 15 kvadratmeter finns plats för en säng av bred modell, och sängborden där kaffekopparna kan stå får plats de med. Här kan du öppna balkongdörren och släppa in den nya dagens luft på morgonen.

Balkong

Balkongen öppnar upp och förstorar hemmet oavsett om det handlar om att duka upp en sommarmåltid eller om att vädra kläder. Ytan rymmer både möbler och trivsamma växter.

Badrum

I din nya tvåa blir badrummet både badrum och tvättstuga. Hörnan till höger rymmer tvätt- och torkmaskiner, arbetsyta och förvaring. Hela rummet har kaklade väggar och komfortvärme i klinkergolvet. Tvättställ med förvaring, wc och badkar är placerade på rad.

Hall

Väggarna i hallen kan prydas med trivsamma krokar där nycklarna och shoppingpåsen kan hänga, och kapphyllan och skostället får plats de med. Den praktiska garderoben med skjutdörrar ger plats för stora jackor och picknickfiltar.

Hemfakta

Bostad
41401
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
14 av 8
Antal rum
2
Storlek
58 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Grillplats

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

15 min
till T-centralen
3 min
till Brommaplan
2 km
till Mälaren