Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

41301, 2 Rum, 58 m²

Hemmet med rymlig balkong i österläge

Ett stenkast från gröna linjen och ny prislista. Balkongen när du från ditt sovrum med skjutdörrsgarderob. Hit kan du smita ut tidiga sommarmorgnar och njuta av hur solen går upp.

Här bor du nära skogspartier och klippbad i urbant och citynära kvarter. Denna tvåa har öppna sociala ytor, med mysigt sovrum och härligt badkar för egentiden. Den öppna planlösningen ger ljus till kökets energieffektiva vitvaror och vardagsrummets vackra ekparkett. Din egen tvättmaskin förenklar vardagen och balkongen på åtta kvadratmeter har morgonsol.

Kök och vardagsrum

Hemma hos dig ordnas frukostar och middagar på en elegant köksbänk. Köksinredningen ger plats åt husgeråd och skafferimat, och kylen och frysen rymmer resten av maten utan att det blir trängsel. Vitvarorna drar så lite energi som möjligt och de harmoniserar snyggt med köksdesignen. Här kan du duka upp vid matplatsen eller ta med tallriken till soffan som får gott om plats i vardagsrummet.

Sovrum

Tvåans sovrum ger luftigt utrymme för en bred säng, och balkongen ger rummet en egen utomhusdel. Din nya garderobsvägg hjälper dig att få ordning på kläderna, och garderobens hylla och klädstång hjälper dig att ordna och organisera.

Balkong

Att ha balkongen i anslutning till sovrummet gör det enkelt att starta upp och runda av dagen med lite frisk luft. Det går även smidigt att ta med brickan med frukost eller middag ut under som

Badrum

I badrummet ordnar du med tvättbestyren i den praktiska hörnan med tvättmaskin och torktumlare, och du kan ta ett bad i badkaret medan vitvarorna sköter tvätten. Golvet består av klinkerplattor med komfortvärme, och väggarna täcks av ljust kakel.

Hall

I hallen väntar fri sikt fram till vardagsrummet. I ena hörnet finns en garderob för hallförvaring, och under fötterna ligger hemmets ekparkett. Kapphyllan och hatthyllan kan få sin plats till höger innanför dörren.

Hemfakta

Bostad
41301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
13 av 8
Antal rum
2
Storlek
58 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Grillplats

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

15 min
till T-centralen
3 min
till Brommaplan
2 km
till Mälaren