Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

31201, 4 Rum, 87 m²

Öppen planlösning och ett sovrum med balkong

Välplanerad fyra nu 5 495 000 kr och med inflytt i april. Här kan du öppna balkongdörren i sovrummen när du vaknar på morgonen och starta dagen med några friska andetag utomhus.

Efter dagens bestyr kan du koppla av med ett långt bad medan diskmaskinen tar hand om dagens sista syssla. Hemma hos dig är alla vitvaror klimatsmarta och hjälper till med vardagens bestyr med så låg energiåtgång som möjligt. I din gavellägenhet ryms ett öppet kök och vardagsrum för gemenskap och umgänge och tre sovrum att dra sig tillbaka till.

Hall och klädkammare

I hallen kan du stuva undan stora jackor i den praktiska garderoben med skjutdörrar. Väggarna i hallen kan prydas med trivsamma krokar där nycklarna och shoppingpåsen kan hänga. Klädkammaren har dörr från både hallen och det stora sovrummet.

Kök och vardagsrum

Kvällen middag förbereder du på rymliga köksbänkar i ditt nya kök. Du har gott om utrymme för skärbrädor och bunkar. När tomatsåsen har puttrat klart på inbyggnadshällen kan du enkelt torka bort tomatskvätt från kakelplattorna bakom. Vid matplatsen invid kökets fönster får många plats runt bordet, och efter middagen finns soffan på bekvämt avstånd tack vare den öppna planlösningen.

Badrum

Hemma hos dig är badrummet både badrum och tvättstuga. Hörnan till vänster rymmer tvätt- och torkmaskiner, arbetsyta och förvaring för vardagens tvättbestyr. Rummet är helkaklat och har komfortvärme i klinkergolvet. Tvättställ med förvaring, wc och badkar är placerade på rad.

Sovrum 1

På tretton kvadratmeter finns plats för en säng av bred modell. Sängborden där frukostbrickan kan stå får plats de med. Här finns en av dörrarna till klädkammaren och dörren till hemmets balkong.

Balkong

Här kan du koppla av en ledig stund eller duka upp välkomstdrinken till kvällens middag på din nya balkong. Ytan utomhus öppnar upp och förstorar hemmet oavsett om det handlar om att duka upp eller om att vädra kläder.

Sovrum 2 och 3

Med tre sovrum har du plats för barnrum och arbetsrum i din nya fyra, eller kanske för ett av varje. De trivsamma rummen har förberedd förvaring med var sin garderob i ett av hörnen, och ekparketten blir en bra bas för olika möblemang.

Hemfakta

Bostad
31201
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
12 av 8
Antal rum
4
Storlek
87 m²
Månadsavgift
4 450 kr
Pris per m²
63 161 kr
Pris
5 495 000 kr
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Grillplats

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

15 min
till T-centralen
3 min
till Brommaplan
2 km
till Mälaren