Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Nyproduktion i Bromma

Hitta din nyproduktion i Bromma

På jakt efter ny drömbostad? Bonava skapar nyproducerade hem och levande områden i Bromma. Att flytta in i en nyproduktion är en unik upplevelse som skiljer sig en del från att köpa ett hem som redan finns. Nedan ser du alla våra nyproduktioner.

Att köpa ett nytt hem är ett av de största besluten vi tar i våra liv. Med en nyproduktion får du vara med på resan att ta fram ett hem så som du vill ha det. Du väljer mellan våra inredningsstilar som Bonavas inredningskoordinatorer tagit fram och kan sedan komplettera med tillval. Vi gör alltid vårt bästa för att ditt nya hem ska bli ett av dina bästa beslut i livet.

Förälska dig i Bromma

En nyproduktion i Bromma har mycket att erbjuda den som gillar naturen. Här finns Stockholms första naturreservat, Judarskogen, som ligger vackert placerat runt sjön Judarn. Utöver Judarskogen finns en rad andra intressanta reservat med stora naturvärden samt Gamla Bromma trädgårdsstad som erbjuder fina promenadstråk och vackra byggnader att se på. På sommaren finns möjlighet att bada vid någon av alla badplatser som finns i området, främst i Mälaren men även i någon av Brommas simhallar.

Bromma är en omtyckt plats att bli en del av. I den väl genomtänkta stadsplaneringen finns det många parker, lekplatser och andra ytor där barn kan leka och hundar rastas. Det finns även många trygga och fina cykelvägar och övriga kommunikationsmedel som gör att du smidigt kan ta dig till vänner och bekanta, eller varför inte bjuda över nära och kära till ditt nya hem?

Hitta nyproduktion i Bromma

Områden med nyproduktion i Bromma

Hitta nyproduktion