Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

21-1502, 1 Rum, 38 m²

Spurta upp till ettan på våning fem

Helgens långa löprunda i Älvsjöskogen kan avslutas med en spurt på innergårdens löpbana. Finns det några krafter kvar efter det kan du springa trapporna upp till din nya lägenhet på våning fem.

Vid sidan av innergårdens löpbana finns lummig grönska och trivsamma sittplatser. Träning, vila och umgänge kan ta lika stor plats. Odlingslådor finns också så att du kan odla en del av grönsakerna till grillmiddagarna själv. Om skörden inte blir som väntad finns såklart välsorterade matbutiker på kort promenadavstånd. Inne i ettan har du 38 välplanerade kvadratmeter med en öppen planlösning och en avskild sovalkov.

Hall

Här kliver du in i en hall med fri sikt fram till kökets ljusinsläpp. Du har en smidig hatthylla där jackan får sin plats och trivsamma väggytor för hyllor och speglar. Bredvid hatthyllan har du en garderob och ett städskåp som hjälper till med hemmets ordning och reda.

Kök och vardagsrum

Det öppna rummet är platsen för både matlagning och umgänge. Köket tar plats längst ena kortsidan med en trivsam bänkyta, bra förvaring och vitvaror i toppklass.

Sovalkov

Ettans sovalkov blir nästan som ett eget sovrum. Här finns avskild plats för sängen, och tre garderober ordnar med klädförvaringen. Du har trivsam genomsikt till vardagsrummet och balkongen.

Balkong

Koppla av en stund utomhus eller påta med din lilla kryddodling – här har du en egen utomhusyta hemma. Från ditt läge på våning fem har du en trivsam höjd att njuta av.

Badrum

Till höger finns tvättstället och kombimaskinen och till vänster finns duschen och wc-stolen. Du har ett välplanerat och smidigt badrum i stilrent utförande. Kombimaskinen både tvättar och torkar dina kläder när tvättkorgen är full.

Hemfakta

Bostad
21-1502
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 6
Antal rum
1
Storlek
38 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen
10 min
promenad till Stockholmsmässan
7 min
till Årstafältet