Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

C4, 6 Rum, 132 m²

Gavelradhus som vetter mot Kalkbrottet

Detta radhus på 132 kvadratmeter har hörnläge samt härlig utsikt över grönområde mot Kalkbrottet i Elinegård samt Öresundsbron. Här har du tre sovrum och två uteplatser.

Här har du nära till både Limhamn centrum och de centrala delarna av Malmö. Radhuset erbjuder flertalet sovrum, bra förvaring i form av två klädkammare, ett socialt nedre plan med stort och öppet kök och vardagsrum. Två toaletter och en separat tvättstuga som gör det enklare att ta hand om familjens tvätt. Du har också två uteplatser som maximerar solchanserna.

Hall

In genom dörren till ditt nya radhus möts du av en hall med bra förvaring i form av två garderober.

Uteplats 1

Via hallen och matsalsdelen har du en av hemmets två uteplatser. Med nära från matbordet kan du enkelt ta kaffet efter maten här ute.

Tvättstuga

Hemmets tvättstuga hittar du på nedre plan jämte köket och hallen. Här har du tvättmaskin och torktumlare under en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att ta hand om tvätten. Du har även två garderober som gör att du har plats att enkelt hänga undan barnens vinterjackor.

Vardagsrum och kök

Det öppna och rymliga vardagsrummet och köket sträcker sig nästan över hela nedre plan. Här har du ett praktiskt kök med bra arbetsytor, en köksö samt yta för ett stort matsalsbord för upp till åtta personer. Vardagsrumsdelen är rymlig och enkel att möblera efter tycke. Här har du plats för en större soffgrupp, samt läshörnan.

Uteplats 2

Via vardagsrummet, och som en förlängning av det, hittar du den större uteplatsen. Här har du tolv extra härliga kvadratmeter att njuta av och plats för att bjuda över vännerna på söndagsbruncher.

Övre hall

Upp för den svängda trappen kommer du till den övre hallen. Den är rymlig och möbleringsbar, kanske vill du använda den som ett extra litet allrum.

Klädkammare 2

Direkt till höger från trappan kommer du till en av hemmets klädkammare. Här kan du enkelt sortera och organisera dina kläder och allt det där andra som hör livet till.

Badrum på övre plan

Bredvid klädkammaren finns det största badrummet. Det har helkaklade väggar och ett badkar att njuta av under ruggiga höstkvällar.

Sovrum 1 med egen klädkammare

Uppför trappan och till höger hittar du det största sovrummet. Här har du bra yta för en dubbelsäng samt en egen klädkammare, så förvaring är inte ett problem.

Sovrum 2 och 3

På motsatt sida av övervåningen hittar du sovrum nummer två. Det är det näst största i hemmet och passar perfekt som ett barnrum. Det minsta sovrummet hittas vägg i vägg med sovrum nummer två. Här har du bra utrymme för ett arbetsrum, eller att använda som ett till barnrum ifall familjen växer.

Hemfakta

Bostad
C4
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 6
Antal rum
6
Storlek
132 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Fakta om närområdet

20 min
från Malmö Central
14 min
till Strandparken
7 min
till shopping
3 km
till Malmö Arena

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonava Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer