Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1302, 3 Rum, 85 m²

Välplanerad trea i helt ny stadsdel

Här har du chansen att bo i en nyproducerad trea på 85 kvadratmeter i en helt ny stadsdel, nära både Limhamn, Malmö och Köpenhamn.

Ditt nya hem har genomgående smarta materialval och en ytsmart planlösning som gör att du gärna stannar hemma lite extra länge. Du har två sovrum, ett socialt vardagsrum och en ljuvlig balkong.

Hall

Entrén i ditt nya hem består av en liten hall och en avlång korridor. Här har du bra förvaringsmöjligheter samt plats för enklare möblering.

Sovrum 1 och 2

Sovrum ett, det största i lägenheten, har två fönster som ger ett härligt ljusinsläpp, en hel garderobsvägg samt plats för dubbelsängen. Det andra sovrummet i lägenheten hittar du längst in, med fönster ut mot balkongen. Här har du möjlighet att ha ett gästrum eller ett eget hemmakontor.

Badrum och gästtoalett

Det mindre badrummet fungerar perfekt som en extra toalett och den hittar du i anslutning till hallen. Det större badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare hittar du närmare vardagsrummet. Båda har klinkers på golvet och kakel på väggarna.

Vardagsrum och kök

Ditt nya kök har tystgående och klimatvänliga vitvaror som gör det roligare att laga mat under vardagskvällarna. Vardagsrummet har plats för favoritmöblerna och släktträffarna.

Balkong

Balkongen i västerläge når du via vardagsrummet och här har du chans till många härliga stunder. Med plats för balkongmöbler kan du skapa dig en egen lite oas att trivas med under varma sommardagar.

Hemfakta

Bostad
B1302
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 6
Antal rum
3
Storlek
85 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Fakta om närområdet

20 min
från Malmö Central
14 min
till Strandparken
7 min
till shopping
3 km
till Malmö Arena

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonava Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer