Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1102, 3 Rum, 85 m²

Härlig lägenhet på andra våningen med två sovrum

Lägenheten har genomgående hög standard med härlig ekparkett och helkaklat badrum. Du har två sovrum och en balkong på tretton kvadratmeter.

Din nya bostad är välplanerad med bra sociala umgängesytor. Du har en härlig balkong på tretton kvadratmeter att utnyttja under de varmare månaderna av året. Lägenhetens läge i Malmö gör att du har nära till havet, centrum, shopping och du tar dig enkelt över Öresundsbron och ut mot resten av Europa.

Hall

Genom din nya ytterdörr möts du av en hall med ekparkett och bra förvaring.

Sovrum 1 och 2

Sovrummet på femton kvadrat, det största i hemmet, har en garderobsvägg med utmärkta förvaringsmöjligheter. Du har även plats för dubbelsängen här. Innanför vardagsrummet har du ett lite mindre sovrum på åtta kvadratmeter. Det passar perfekt som ett arbetsrum, eller ett barnrum ifall familjen växer.

Badrum och gästtoalett

Två toaletter finns i lägenheten. En stor med duschhörna, tvättmaskin och torktumlare. Den lite mindre finns i hallen och fungerar perfekt som en extra toalett.

Vardagsrum och kök

När du har gått igenom hallen kommer du till de öppna ytorna som är vardagsrummet och köket. Här har du chansen att få plats med den där stora soffan du drömt om, samt med ett matsalsbord där hela kompisgänget får plats.

Balkong

Lägenheten har en balkong på tretton kvadrat. Här har du goda möjligheter att få plats med balkongmöbler och dina tomatplantor.

Hemfakta

Bostad
B1102
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 6
Antal rum
3
Storlek
85 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Fakta om närområdet

20 min
från Malmö Central
14 min
till Strandparken
7 min
till shopping
3 km
till Malmö Arena

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonava Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer