Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1003, 2 Rum, 55 m²

Premiärträff: Våren 2015

Lägenhet på 55 kvadrat med härlig uteplats

Bo i en lägenhet i en gemytlig småstad nära storstadspulsen. Här har du en lägenhet med ett öppet och socialt kök och vardagsrum samtidigt som du har bra förvaring.

Din nya lägenhet bjuder på ett härligt läge nära både Limhamn centrum och de centrala delarna av Malmö. Men det kan hända att din nya bostad, som erbjuder en härlig uteplats om fjorton kvadratmeter, ett stort kök och vardagsrum samt ett sovrum med bra förvaring, gör att du inte vill lämna hemmets vrå.

Hall

Välkommen in till ditt nya hem hälsar hallen när du kliver in genom ytterdörren. Här har du bra förvaring och plats för skoställ att ställa undan skorna på.

Sovrum

Innan du når vardagsrummet och köket, har du sovrummet på vänster sida. Här har du tre garderober där du kan enkelt kan färgsortera dina kläder om så önskas. Du får också smidigt plats med en lite större säng här.

Badrum

Till höger i hallen, mitt emot sovrummet, hittar du lägenhetens badrum. Här har du ett toppmodernt badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrum och kök

Ditt nya vardagsrum och kök är öppet och härligt. Här har du till höger köksdelen, med alla vitvaror och arbetsytor som sträcker sig längs ena väggen. I mitten har du plats för matbordet och till vänster har du vardagsrumsdelen med plats för soffa och tv-tittande.

Uteplats

Lägenheten har en egen uteplats om fjorton kvadratmeter, den når du via vardagsrummet. Här har bra med plats för utemöbler, så du har plats att bjuda över alla vänner på sommarmiddagar och härliga söndagsbruncher.

Hemfakta

Bostad
B1003
Bostadstyp
Lägenhet
Ägandeform
Bostadsrätt
Våningsplan
1 av 5
Antal rum
2
Storlek
55 m²

Kontakt

Christoffer Olsson

0708-74 32 31

Anmäl intresse

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
från Malmö Central
14 min
till Strandparken
7 min
till shopping
3 km
till Malmö Arena

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonava Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer