Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

A1501, 3 Rum, 84 m²

Stor terrass med utsikt mot Öresundsbron och Danmark

Högst upp i huset hittar du denna lägenhet om 84 kvadratmeter. Med både en inglasad balkong samt en härlig terrass har du ett boende av högsta klass.

Med en terrass där du ser Öresundsbron och Danmark har du en lägenhet med det lilla extra. Lägg till en inglasad balkong, två sovrum, ett miljövänligt och energisnålt kök samt två badrum och du har en lägenhet att trivas i under många år framöver. Med en bostad här har du både nära till centrum i Limhamn samt Malmö, och du kan enkelt ta tåget till Köpenhamn om du vill det.

Hall

Hallen omfamnar dig med en välkomnande atmosfär och bra förvaringsmöjligheter. Här har du en liten extra gästtoalett samt tar dig enkelt in till vardagsrummet.

Vardagsrum och kök

Du har ett stort vardagsrum och kök i din nya lägenhet. Köket är mera avskilt men med plats för matbord utanför i vardagsrumsdelen. Du får enkelt plats med soffgruppen för mysiga filmkvällar.

Terrass

Via vardagsrummet kommer du ut till terrassen. På 22 kvadratmeter har du en utmärkt yta att njuta av varma sommardagar på. Dessutom har du plats att bjuda över vänner och familj.

Badrum och gästtoalett

Du har två badrum i lägenheten. Gästtoaletten når du via hallen, och det stora badrummet kommer du till via vardagsrummet. Det stora har tvättmaskin och torktumlare, samt duschhörna.

Sovrum 1 och 2

Via köksdelen kommer du till det stora sovrummet i hemmet. Här har du en egen klädkammare med bra förvaringsutrymme samt plats för dubbelsängen. Via vardagsrummet, och vägg i vägg med sovrum ett, hittar du det mindre sovrummet i hemmet. Här har du en utmärkt chans att ha ett arbetsrum eller ett gästrum.

Inglasad balkong

Via sovrum två kommer du till den inglasade balkongen. Den kan du utnyttja de övriga dagarna då det blir för kallt för att sitta på terrassen.

Hemfakta

Bostad
A1501
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 6
Antal rum
3
Storlek
84 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Fakta om närområdet

20 min
från Malmö Central
14 min
till Strandparken
7 min
till shopping
3 km
till Malmö Arena

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonava Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer