Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

A1403, 3 Rum, 84 m²

På femte våningen med inglasad balkong

En social lägenhet med två sovrum och två badrum. Det bästa med lägenheten måste vara att den har en inglasad balkong på femton kvadratmeter.

I din nya lägenhet har du bra med plats för att bjuda över vänner och familjen. Här kan du laga många mysiga familjemiddagar i ditt energisnåla kök, samt ha härliga långa helgbruncher på din stora balkong. Med två sovrum har du ett extra sovrum för gäster, eller ett arbetsrum.

Hall

När du tar första klivet in i din nya lägenhet möts du av en hall med bra förvaring och möjlighet till möblering.

Gästtoalett och badrum

Det nya hemmet har två toaletter. En gästtoalett och en lite större med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Båda är helkaklade och har klinkers på golvet.

Sovrum 1 och 2

Via hallen når du det största sovrumet. Här har du en hel vägg med garderober samt plats för en dubbelsäng. Bredvid sovrum ett, lite längre in i hallen, når du det mindre sovrummet. Här har du bra med plats för att skapa ett arbetsrum, barnrum eller ett extra sovrum att använda när du har gäster på besök.

Vardagsrum och kök

Längst in i lägenheten kommer du till det stora vardagsrummet och köket. Här har du bra ytor för umgänge samt ett funktionellt kök med diskmaskin och integrerad ugn och mikrovågsugn.

Inglasad balkong

Via vardagsrumsdelen når du hemmets pärla, den inglasade balkongen. Här har du femton kvadratmeter att njuta av tillsammans med vänner och familj.

Hemfakta

Bostad
A1403
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 6
Antal rum
3
Storlek
84 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Fakta om närområdet

20 min
från Malmö Central
14 min
till Strandparken
7 min
till shopping
3 km
till Malmö Arena

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonava Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer