Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

A1303, 3 Rum, 84 m²

Inglasad balkong som förlänger sommaren

Ditt nya hem omfamnar dig med en trivsam planlösning där köket och vardagsrummet tar mest fokus. Här har du plats för dina mysiga familjemiddagar med hela släkten.

Med sina 85 kvadratmeter bjuder denna lägenhet både på två sovrum, två badrum ett stort och ljust vardagsrum med öppen planlösning till köket. Dessutom har du en inglasad balkong som förlänger känslan av sommaren och att kunna sitta ute och dricka kaffe på balkongen.

Hall

Din hall är avlång och praktisk. Här tar du dig till hemmets sovrum, badrummen och du har två garderober för att enkelt kunna hänga undan ytterjackorna och skorna.

Sovrum 1

I den avlånga korridoren och hallen hittar du först det största sovrummet i hemmet. Det är på hela femton kvadratmeter så du får enkelt plats med dubbelsängen så att du kan få din välbehövliga vila efter arbetsdagen. Du har även en hel vägg med garderober vilket gör det enkelt att sortera och organisera dina kläder.

Gästtoalett och badrum

Du har två toaletter i bostaden, så det behöver aldrig bli kö. Den lite större av dem har duschhörna samt tvättmaskin och torktumlare, vilket innebär att du aldrig behöver oroa dig över att komma ihåg att boka tvättid.

Sovrum 2

Vägg i vägg med sovrum ett hittar du det andra sovrummet i hemmet. Rummet är lite mindre och fungerar väldigt bra som arbetsrum.

Vardagsrum och kök

Vidare in i lägenheten kommer du till vardagsrumsdelen och köket. Här har du plats för tv-tittande så väl som spelkvällar med vännerna. I köket lagar du smidigt vardagsmaten samt de lite större familjemiddagarna.

Inglasad balkong

Hemmets härlighet, den inglasade balkongen, hittar du i direkt anslutning till vardagsrummet. Här kan du njuta av den första vårsolen med en kopp kaffe i handen utan att frysa.

Hemfakta

Bostad
A1303
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 6
Antal rum
3
Storlek
84 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Fakta om närområdet

20 min
från Malmö Central
14 min
till Strandparken
7 min
till shopping
3 km
till Malmö Arena

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonava Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer