Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

A1202, 3 Rum, 81 m²

Välplanerad lägenhet med balkong över hela kortsidan

Lägenheten har med sina smarta ytor och generösa balkong en härlig planlösning där den lilla familjen eller paret enkelt får plats att bo och leva.

Här har du en lägenhet som har gott om öppna ytor där du kan samla hela familjen eller hela kompisgänget på mysiga middagar, och är det fint väder får du plats med alla på din stora balkong. Tack vare de flertal fönster som vetter ut mot balkongen har du ett öppet och ljust hem.

Hall

Din nya hall är funktionell och har bra med förvaring för jackor och skor. Du har även plats för en mindre hallmöbel.

Sovrum 2

Detta sovrum hittar du rakt fram när du går från ytterdörren och hallen. Här har du bra förvaring och plats för en enkelsäng vilket gör att det går utmärkt att använda rummet som barnrum eller gästrum.

Sovrum 1

Bredvid det mindre sovrummet hittar du det största sovrummet i lägenheten. Här har du tre garderober och plats för en dubbelsäng.

Badrum

Badrummet i lägenheten är rymligt och välplanerat med både tvättmaskin och torktumlare. Det har en duschhörna samt kaklade väggar och klinkers på golvet.

Vardagsrum och kök

Ditt nya kök har halvöppen planlösning med en vägg kring kylskåpet och frysen. Du har plats för upp till åtta sittande, vilket gör att du med enkelhet kan bjuda över kompisarna på middag. Vardagsrummet rymmer lätt favoritsoffan samt läshörnan.

Balkong

Balkongen når du via vardagsrummet. Och med sina sjutton kvadratmeter behöver du inte vara rädd för att den ska kännas liten, för här får du väl plats med balkongmöblerna och växterna.

Hemfakta

Bostad
A1202
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 6
Antal rum
3
Storlek
81 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Fakta om närområdet

20 min
från Malmö Central
14 min
till Strandparken
7 min
till shopping
3 km
till Malmö Arena

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonava Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer