Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

A1201, 3 Rum, 79 m²

Ljus och rymlig lägenhet på tredje våningen

Här har du en härlig gavellägenhet med fönster som vetter mot söder. Med en stor balkong och två sovrum har du allt du behöver.

Denna lägenhet på tredje våningen om tre rum och kök har en härlig balkong på 17 kvadratmeter med utsikt mot den danska sidan. Med härlig ekparkett och chans att styra materialvalen har du en lägenhet att trivas med i flera år framöver.

Hall

Hallen bjuder på bra förvaring i form av två garderober och ett städskåp. Här har du plats för skostället samt lättare möblering.

Sovrum 1 och 2

Det största och mest rymliga sovrummet har flertalet garderober samt plats för en större säng. Första rummet från hallen sett är det minsta sovrummet i hemmet. Här har du ett utmärkt rum att använda som exempelvis barnrum eller arbetsrum.

Badrum

Mitt emot det största sovrummet finns badrummet. Här har du tvättmaskin och torktumlare under en praktisk arbetsbänk.

Kök och vardagsrum

Det stora köket och vardagsrummet är lättmöblerat och bjuder in till socialt umgänge. Här har du bra vitvaror och plats för att laga många goda middagar. Du har även plats för en större soffgrupp samt matsalsbord.

Balkong

Som en förlängning av vardagsrummet och köket kommer den 17 kvadratmeter stora balkongen. Här har du ett utmärkt extra rum under de varmare månaderna av året.

Hemfakta

Bostad
A1201
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 6
Antal rum
3
Storlek
79 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Fakta om närområdet

20 min
från Malmö Central
14 min
till Strandparken
7 min
till shopping
3 km
till Malmö Arena

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonava Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer