Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

A1103, 3 Rum, 84 m²

Ljus lägenhet på 84 kvadrat med inglasad balkong

Lägenhetens höjdpunkt är den inglasade balkongen på femton kvadratmeter. Men lägenheten har också två sovrum, ett öppet vardagsrum och kök samt två toaletter.

In genom ytterdörren till din nya lägenhet möts du av bra förvaringsmöjligheter, en gästtoalett, två sovrum och ett badrum. Vidare in i lägenheten kommer du till det sociala vardagsrummet där du har en köksdel som har utrymme för matsalsbordet med plats för upp till åtta sittande. Här når du också den inglasade balkongen där du kan sitta och njuta av värmen från solen under vår, sommar och höst.

Hall

Välkommen in i din nya lägenhet, här har du en mysig hall med bra förvaring i form av två garderober.

Sovrum 1 och 2

Från hallen tar du dig in till det största sovrummet. Med en hel garderobsvägg har du verkligen plats för hela klädsamlingen samt alla skor. Du får dessutom enkelt plats med dubbelsängen här. Vägg i vägg med sovrum ett hittar du det lite mindre sovrummet på åtta kvadratmeter. Det passar bra som barnrum, gästrum eller varför inte ett arbetsrum.

Badrum och gästtoalett

I lägenheten har du både en mindre gästtoalett och ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Båda är helkaklade och har klinkers på golvet.

Vardagsrum och kök

Går du genom den långa hallen hittar du i slutet av den det öppna och generöst tilltagna vardagsrummet och köket. Här har du plats för middagar när svärföräldrarna är på besök, samt fredagsmyset i soffgruppen.

Inglasad balkong

Det härligaste med lägenheten är sparat till sist. Den inglasade balkongen på femton kvadratmeter hittar du via vardagsrummet. Här har du ett utrymme att nyttja under stora delar av året tack vare att den är inglasad.

Hemfakta

Bostad
A1103
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 6
Antal rum
3
Storlek
84 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Fakta om närområdet

20 min
från Malmö Central
14 min
till Strandparken
7 min
till shopping
3 km
till Malmö Arena

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonava Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer