amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Meny

Det här projektet är slutsålt. Letar du efter något i området?

Slutsålt

Arenatoppen i Lund

Arenatoppen, 222 70, Lund
Slutsålt

Arenatoppen i Lund

Arenatoppen, 222 70, Lund

Ljust och luftigt med balkong mot Arenatorget

Bo med öppen/halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum och gott om ljusinsläpp. De flesta fönstren vetter mot den lummiga Stadsparken och från balkongen kan du blicka ut över det nya torget.

I Arenatoppen bor du omgiven av grönområden och bara en kvarts promenad till Lunds charmiga stadskärna. Uppe i lägenheten kommer du att slås av hur dagsljuset flödar in från de generöst tilltagna fönsterpartierna. I hallen ligger lättstädad klinker och ytterkläderna gömmer du behändigt undan i klädkammaren. Köket har utmärkta arbetsytor, smarta förvaringslösningar och energieffektiva vitvaror. Badrummet rymmer både duschhörna samt tvättmaskin och torktumlare och här finns även en extra gäst-wc intill. Har du bil tar du bara hissen direkt ner i garaget där även förråd och cykelparkering ligger.

Hemfakta

Bostadstyp
Lägenheter
Antal bostäder
76 st
Våningar
16 st

Skolor och förskolor

Här finns flera förskolor på bekvämt promenadavstånd – till exempel Prästkragen, Trollet, Solstrålen och Målarstugan. När det blir dags att börja skolan på riktigt tar det högst tio minuter att gå till Klostergårdsskolan. Där finns klasser upp till sexan och sen kan Järnåkraskolan med klasser upp till nian vara ett alternativ. För gymnasielever ligger anrika Katedralskolan inom räckhåll, eller ”Katte” som den kallas här. Några kända Katteelever är bland andra skådespelaren Björn Kjellman, Kattis Ahlström och komikern Johan Wester.

Service i området

När du behöver handla finns flera butiker att välja på inom räckhåll. Välj mellan Lidl, Coop, Netto och Hemköp på nära promenadavstånd. Tar du cykeln till hjälp är det mindre än fem minuter till Ica-butiken Stora Södergatan. I samma kvarter ligger även Vårdcentralen Södertull, sportaffär, frisör och ett par restauranger. Fortsätter du gatan fram är du strax vid centrala Stortorget och mängder med butiker, serviceställen, restauranger, caféer och varuhus.

Kommunikationer

På bara en kvarts promenad genom Stadsparken och den medeltida stadskärnan ligger Lunds centrum. Föredrar du cykel finns fina cykelvägar och du kan ta dig i stort sett överallt. Tågstationen ligger tio minuter bort med cykel och här stannar alla persontåg till och från Malmö. Härifrån kan snabbt ta dig till Landskrona, Helsingborg eller kanske en tur till Köpenhamn? Strax utanför Arenatoppen går stadsbussen tre gånger i timmen och med bil har du nära till europavägarna.

Det lilla extra

Här bor du i ett hus som tar för sig och syns på avstånd. Arenatoppen är med sina 16 våningar Lunds högsta bostadshus och ett nytt landmärke i stan. Fasaden har glasade partier i olika kulörer vilket ger ett spännande inslag i omgivningen. Redan från femte våningen får du fantastisk utsikt över Lund och väster ut mot Lundaslätten.

Intressepunkter

Intressepunkter

Klicka för mer information om bostäderna

Rum

Storlek (m²)

Våning

Sortering:
Status Bostad Rum Storlek Våning Pris Avgift
Såld
1106 2 70 m² 2 2
Bostad 2
Såld
Rum:
2
Storlek:
70 m²
Våning:
2
Såld
1105 3 85 m² 2 2
Bostad 2
Såld
Rum:
3
Storlek:
85 m²
Våning:
2
Såld
1203 4 113 m² 3 3
Bostad 3
Såld
Rum:
4
Storlek:
113 m²
Våning:
3
Såld
1202 1 40 m² 3 3
Bostad 3
Såld
Rum:
1
Storlek:
40 m²
Våning:
3
Såld
1201 3 80 m² 3 3
Bostad 3
Såld
Rum:
3
Storlek:
80 m²
Våning:
3
Såld
1205 3 85 m² 3 3
Bostad 3
Såld
Rum:
3
Storlek:
85 m²
Våning:
3

Områdets faser

Planerad
I planeringsfasen lägger vi ut området på vår webbplats. Anmäler du intresse under den här perioden får du en inbjudan till säljstarten.
Förhandsförsäljning
Förhandsförsäljning gör vi sällan men det innebär att vi måste försäkra oss om att intresset är tillräckligt stort innan vi kan gå vidare med projektet.
Till Salu
Nu finns detaljerad information om bostäderna. Du ser vilka som är bokade och vilka som fortfarande är lediga och det går att anmäla intresse för en specifik bostad.
Klart att flytta in
Nu kan man börja flytta in de nya hemmen!
Slutsålt
Alla bostäder är sålda. Ibland kan vi behålla en visningsbostad i området men den går inte att köpa så länge vi använder den för visningar.

Kontakt

Christoffer Olsson

0708-74 32 31

Kontakta mig

Fakta om närområdet

10
minuter med cykel till centralen
5
minuter till sportarena
3
minuter promenad till stadsparken

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Det här ingår i Tryggt Boende™

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer

Med fokus på hållbarhet

Framtidens boende kräver större hänsyn till miljön och bostäder som håller hög kvalitet. Läs mer