Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Bostadsrätt Luleå
Plats

Bostadsrätt Luleå

Att köpa bostadsrätt i Luleå

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt i Luleå är en investering i både din framtid och i den blomstrande staden. Med våra moderna och hållbara kan du koppla av och njuta av det moderna stads- och naturlivet som Luleå har att erbjuda.

Nyproduktion i Luleå

Områden med bostadsrätter i Luleå

Ett tryggt köp med Bonava

Vi har skapat bostadsrätter sedan 1930-talet och vet det mesta om vad som gör en bostad till ett hem. När du bor i bostadsrätt i Umeå har du till exempel alltid gott om gemensamma utrymmen i grannskapet där du och dina grannar kan träffas och umgås. När du köper en ny bostadsrätt i Umeå erbjuder vi olika slags skydd för att du ska känna dig trygg genom hela köpet. Här kan du läsa mer om ett tryggt köp.

Svanenmärkta och hållbara bostadsrätter i Luleå

Välkommen hem till Luleå. Här skapar vi hållbara bostadsrätter för en lång tid framöver. När vi bygger grannskap har vi alltid miljön i fokus. Vi skapar hem och levande platser som passar in i Umeås befintliga stadsplanering och som står sig över tid. Sedan 2012 är våra grannskap Svanenmärkta. För att du ska trivas i ditt nya grannskap är det viktigt att även fokusera på social hållbarhet och gemenskap. Därför finns det alltid gemensamma utrymmen i våra grannskap.