Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

31-1003, 4 Rum, 106 m²

Stor och ljus öppen trea i Vimanshäll

På gaveln av huset med härliga vyer finns denna optimalt planerade trea om hela 106 m². Fönster i tre väderstreck och fria vyer bidrar till en mycket ljus och behaglig bostad.

Vardagsrummet på 33 kvadratmeter och köket på 13 möts i en halvöppen planlösning. Du har dubbla våtutrymmen, bra förvaring och en rymlig balkong i bästa västerläget. Lägenheten är stilfullt inredd med stilen Classic. Classic är inredningsstilen som andas elegans och tidlöshet. Här bor du högt intill ett vackert parkområde med endast en kort cykeltur till innerstans utbud. Bilen parkerar du bekvämt i föreningens carport.

Hall

Bakom de smidiga skjutdörrarna till vänster kan hela samlingen med ytterkläder gömmas undan. Väggen mittemot ger plats för spegeln och trivsamma krokar. Från hallen ser du vidare mot köket rakt fram och mot vardagsrummet åt höger.

Kök och vardagsrum

Ljuset kommer in från breda fönster i två väderstreck och balkongen släpper in den friska luften. Den halvöppna planlösningen ger matlagningen och vardagens måltider en gemytlig miljö samtidigt som rummen knyts ihop och samspelar. Du har toppmoderna vitvaror och gott om förvaring i köket. I vardagsrummet finns en generös yta för sällskapliga tillställningar och slappa stunder.

Balkong

Tio kvadratmeter i skönt västerläge förstorar och öppnar upp hemmet. Här ryms både den sköna vilstolen och matmöbeln utan problem.

Badrum och gästtoalett

Med dubbla våtutrymmen minskar risken för kö när flera är hemma. I badrummet finns badkar och maskiner för tvätt och tork, och på gästtoaletten finns en praktisk hörndusch. Båda rummen är stilrent utformade.

Sovrum 1 och 2

Två sovrum ger egna rum för lugn och ro. Rummen ligger i trivsam anslutning till varandra samtidigt som klädkammaren gör att rummen inte ligger vägg i vägg. Klädkammaren har sin dörr till det större av rummen, och i det mindre finns förvaring i en hörngarderob.

Hemfakta

Bostad
31-1003
Bostadstyp
Lägenhet
Ägandeform
Bostadsrätt
Våningsplan
1 av 10
Antal rum
4
Storlek
106 m²
Här finns
Balkong, Hiss

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

12 min
till golfbanan
6 min
till Tinnerö Eklandskap
5 min
med buss till Centrum