Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

A1208, 1 Rum, 32 m²

Välplanerad etta på tredje våningen

Här har du en smart planerad etta på 32 kvadratmeter. Med sitt söderläge har du bra solchans ute på loftgången. Här har du bra förvaringsmöjligheter och plats för både soffa, säng och matbord.

Den perfekta, lite mindre lägenheten hittar du här. Med högt i tak och högst upp i huset har du en mysig etta som rymmer allt du behöver. Med sitt läge i Linköping som gör att du har nära till både naturen och staden, samt med en lummig innergård har du ett mysigt boende.

Hall/Matplats/Kök

När du kommer in genom ytterdörren genom loftgången, möts du av en gemensam hall och kök. Här har du plats för att hänga undan jackan, samtidigt som du får plats med ett matbord för minst fyra sittande. Köket har energisnåla vitvaror som gör det roligare att laga mat.

Badrum

Badrummet har en generös storlek där du har plats för duschhörnan, toalettstolen och ett praktiskt handfat. Med klinkers på golvet och kakel på väggarna har du ett fräscht badrum.

Vardagsrum och sovrum

Ditt nya vardagsrum och sovrum hittar du via köksdelen. Här har du plats för soffa samt en sovdel. Med ett stort fönster får rummet ett härligt ljus som gör att det upplevs som stort och rymligt. Här har du även två praktiska garderober som gör att du får plats med alla kläder, och du har även ett städskåp här.

Hemfakta

Bostad
A1208
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 5
Antal rum
1
Storlek
32 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
Här finns
Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer