Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

A1009, 2 Rum, 55 m²

Tvåa på markplan med egen uteplats och balkong

Med egen entré och en uteplats och balkong i två vädersträck har du optimala utemöjligheter i denna lägenhet på 55 kvadratmeter. Din uteplats ligger i solläge och bjuder på maximalt med soltimmar.

På 55 kvadratmeter är denna lägenhet, med två och en halv meter i takhöjd, smart planerad med ett öppet och socialt kök och vardagsrum. Du har även en smart klädkammare direkt innanför hallen, vilket gör att du har gott om förvaring. Här har du även flera gemensamhetsytor så som en takterrass med storslagen utsikt samt en innergård som slår det mesta med sin härliga grönska.

Hall med klädkammare

Hallen välkomnar dig med plats för att hänga av jackan och ställa undan skorna. Till höger hittar du dessutom hemmets stora klädkammare, en egen walk in closet. Här kan du hänga undan och organisera hela din garderob på ett enkelt sätt.

Kök

Ditt kök fungerar som mittpunkten mellan matplatsdelen och vardagsrummet i din lägenhet. Här har du alla vitvaror du behöver och med sin öppna utformning ser du till både vardagsrummet och matbordet, vilket gör det till ett socialt kök att stå och laga mat i.

Uteplats

Avskärmad uteplats i söderläge gör att du kan sitta och njuta av vårsolen med en kopp kaffe i handen utan att störas av grannar.

Badrum

Ditt nya badrum hittar du mitt emot köket. Här har du en duschhörna samt tvättmaskin och torktumlare. Med sina kaklade väggar och klinkers på golvet har du ett toppmodernt badrum med de nödvändigheter du behöver.

Vardagsrum

Vardagsrummet är öppet och socialt och får plats med soffgruppen. Här tar du dit ut till hemmets balkong.

Sovrum

Hemmet sovrum hittar du via ingången i vardagsrummet. Här har du tre stora garderober med plats för många skjortor och klänningar. Du får även plats med dubbelsängen här.

Balkong

Din balkong ligger i norrläge och du når den via balkongdörren i vardagsrummet.

Hemfakta

Bostad
A1009
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 5
Antal rum
2
Storlek
55 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
Här finns
Terrass, Hiss

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Bonavas Tryggt Boende™ – i nöd och lust sedan 2009

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer